WorkHeros logo

WorkHeros Klippekort

Klippekort – 10 klip

Klippekort – 10 klip

Klippekort – 10 klip

8.500,00 kr.

10-timersklippekortet er til dig, der har brug for hjælp til flere områder af din marketingsindsats, eller har brug for hjælp til mindre kampagner.

Det vil altid afhænge meget af dit udgangspunkt, hvor langt vi kan nå på 10 timer. Her er eksempler på opgaver, vi har løst for vores kunder på 10 timer:

  • En kampagne på fem-seks nyhedsbreve, som opsættes i en automatisering i Mailchimp, Simplero eller et tredje CRM program.
  • Tekster og visuelt materiale, opsætning og løbende optimering af en Facebookkampagne med lead ads, der skal få tilmeldinger til et nyhedsbrev.
  • Google ads-kampagne, der skal lede relevant søgetrafik ind på en landingsside, hvor folk kan booke en tid eller købe et produkt.
  • Søgeordsanalyse og SEO-strategi til hjemmeside og implementering af de mest kritiske punkter.
  • Strategi og planlægning af indhold til en e-mailkampagne, hvor du selv skriver indhold ud fra et skelet, vi har lavet, hvorefter vi retter til og sætter op på den mest effektive måde. På 10 timer kan vi fx lave en plan for dit nyhedsbrev i de kommende tre måneder.

 

Dette er kun få eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig med på 10 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt!

Brug for et andet antal klip?