WorkHeros logo

Hvem er WorkHeros

Glade kunder og hvad siger de om samarbejdet med os?

"Jeg giver mine varmeste anbefalinger af WorkHero! Solvej fra WorkHero har ad to omgange med nogle års mellemrum hjulpet mig med at finjustere SEO-optimering af hjemmeside og annoncering på Google, sådan at jeg er lykkedes med, at flere finder frem til at få den rette hjælp i min klinik, hvor jeg udbyder familie- og par- og psykoterapi. Jeg har fået professionel, grundig, hurtig hjælp og kommunikationen med WorkHero er altid meget imødekommende og lyttende, sådan at jeg har fået et resultat, som matcher med værdierne i min virksomhed. Jeg kan varmt anbefale at få hjælp hos WorkHero.".
"Solvej og Brian hjalp mig med at strukturere en velkomstserie, sætte den op teknisk og skaffe en masse nye leads til mit nyhedsbrev via annoncer. Når der opstod tekniske udfordringer, løste de det med det samme. De arbejder både hurtigt og effektivt. Og så er de ekstremt flinke mennesker samtidig. Dem vil du gerne have til at hjælpe dig i din forretning."
"Som ekspert og solo-konsulent er den væsentligste driver for min forretning et kontinuerligt flow af interesserede kunder. Det kræver helt lavpraktisk og kontinuerlig eksekvering af en række marketingsopgaver, såsom at skrive case stories, opdatere website osv.. WorkHero er her en value-for-money no brainer".
“WorkHero har det sidste års tid hjulpet mig med alt fra sparring på min markedsføring, hjælp til Facebook-annoncering og e-mail markedsføring. De er hurtige og tilbyder selv hjælp, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for, hvilket blandt andet resulterer i mere effektive e-mail kampagner. Jeg er gået fra at være offline psykolog til online psykolog med masser af tilmeldinger til mine online forløb.”
“Vi har brugt WorkHero til en række content opgaver og backend løsninger til vores hjemmeside. WorkHero leverer hurtigt og med høj kvalitet. Brian hjalp blandt andet med et teknisk problem i WordPress, som hastede at få løst, og som vi ikke selv kunne løse. Inden for en halv time fra mailen var sendt afsted, var problemet løst. Varme anbefalinger herfra!”
"Jeg fik selv WorkHero anbefalet, og vil nu gerne give min varmeste anbefaling videre. Jeg har samarbejdet med Solvej om optimering af min hjemmeside og en google ads kampagne, som rammer lige præcis de klienter jeg drømmer om (på en meget effektiv måde!). Solvej har været enormt dygtig til at sætte sig ind i mine behov, sparet med mig om mulige veje at gå og leveret resultater jeg kun kunne drømme om. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg samarbejder med Workhero 😊
”I forbindelse med planlægningen af vores startup-event ”CBS Entrepreneurial Day” skulle vi på kort tid omstille os til at afholde et online, ”covid”-venligt event fremfor et fysisk, som vi hidtil havde gjort i flere år. Behovet for online markedsføring blev pludselig stort, og her kom WorkHero os til undsætning og udarbejdede e-mail- og SoMe-kampagner, der boostede vores eventtilmeldinger, hvilket også havde en positiv indvirkning på omtalen efter eventet. Vi har været så glade for samarbejdet, som helt sikkert ikke bliver det sidste af slagsen med WorkHero. Professionelt samarbejde, hurtige svartider, gennemgående forståelse af vores ønsker og mål er en absolut opsummering af vores fantastiske samarbejde”
Jeg er vildt glad for samarbejdet med WorkHero, som tager sig af alle de online aktiviteter, jeg ikke selv har styr på. Jeg er indehaver af Nyibestyrelsen.dk og producerer selv masser af indhold, men Solvej har hjulpet mig med SEO, og så har hun optimeret mine mailflows, så jeg får langt flere leads og sælger langt flere online kurser og foredrag, end da jeg forsøgte mig på egen hånd. Det er også Solvej, der styrer alle mine Facebook-annoncer med hård hånd, og her kan jeg med sikkerhed sige, at jeg ikke havde fået så forrygende et forsalg af min bog “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt” uden Solvejs skills ud i FB-annoncering.”
“WorkHero er min livline, når tingene kokser, når noget driller, når en ny annonce skal sættes op, eller når jeg skal have styr på min medlemsklub eller en automation… Ja, i virkeligheden har jeg ikke oplevet, at der var noget, de ikke kunne hjælpe med. Jeg kan på det varmeste anbefale WorkHero. De er trygge at samarbejde med, og som bonus er de smaddersøde.”
“Da Soulaima og jeg lancerede vores nye digitale kursus Tag Scenen, havde vi brug for en, der kunne få det ud over stepperne. Michelle hjalp med alt fra opbygning af e-maillister til udformning og koordinering af kampagner for vores kursus, Facebook annoncering og opsætning af webinar. Resultaterne talte for sig selv – især gennem Facebook annoncering og e-mail markedsføring fik vi både gang i salget og indblik i, hvad der virker. Michelle er hurtig, effektiv og selvkørende, og har tjent sin løn ind mange gange alene på den kampagne. Vi fortsætter gladeligt samarbejdet med de bedste anbefalinger herfra.”
“WorkHero hjælper mig med alt fra annoncering og strategi på sociale medier og SEO til at booste min e-mail liste og mine sociale profiler samt en masse WordPress opgaver. Alt sammen noget som øger min omsætning gevaldigt og omkostningerne ind (og meget mere til). Michelle er både glad, punktlig, optimistisk og vidunderligt tjekket – hun er bare skøn at arbejde sammen med. Det er så værdifuldt for mig at have en at træffe vigtige valg sammen med – jeg føler mig ikke alene i mit firma mere!”
“Workhero har været en stor hjælp for mig i arbejdet med at opgradere min profil på de sociale medier. Hun er erfaren, vidende og samtidig nysgerrig på mig som kunde og hvad mine behov er – en virkelig god kombination. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Michelle, der er et utroligt behageligt menneske og samtidig både effektiv og pålidelig. Jeg kan varmt anbefale Workhero.”
“Jeg har fået hjælp fra WorkHero i et lille års tid nu. Gennem Workhero har jeg fået en samarbejdspartner som ikke alene effektiv og hurtig til at eksekvere – men også tænker over opgaverne og ikke bare siger ja, hvilket giver en god sparringspartner. Jeg har fået hjælp til at øge mit output af godt indhold væsentligt, og så de ikke mindst yderst behagelige at arbejde sammen med. Prøv det af!”
Jeg har arbejdet med WorkHero i snart to år og kan varmt anbefale dem! Hurtige, professionelle, grundige, ordentlige og dygtige. Jeg anbefaler dem til alle, der leder efter Online Marketing hjælp. Har du spørgsmål til min oplevelse, er du velkommen til at kontakte mig på 22376293 og høre mere :-)”
“Det har været en lettelse at finde nogle, som kunne hjælpe mig med de opgaver, som er stopklodser i min virksomhed. Nu har jeg lækkert opsatte nyhedsbreve og en teknik bagved, som bare spiller – jeg skal bare trykke på send. Den ro i maven, det giver mig, kan slet ikke måles i forhold til de få timer Workhero bruger, og jeg er taknemmelig for at kunne overlade den slags til dem.”
“Workhero har formået at forstå mit behov og har produceret en række e-mails som fanger mit budskab, min tone og min personlige stil på en utroligt elegant måde. Kontakten har været præget af professionalitet, tydelighed venlighed og varme. Workhero har været uhyre hjælpsom i alt fra sparring, brainstorming, udformning, ændringer, opsætning og forslag til videre optimering af min business. Og så får man hjælp, som er selvkørende, effektiv, lynhurtig og i virkeligheden bare rigtig dejlig at arbejde sammen med. Workhero får mine varmeste anbefalinger og de vil fremadrettet være dem, jeg vender mig til når det handler om online markedsføring. Det har været og er en fornøjelse at have jer som wingwomen. Tak for jer!”
“Hos WorkHero mestrer de både den bløde og hårde del, når de hjælper mig med at effektivisere min online markedsføring og udvikle min web-identitet. Der bliver arbejder hurtigt, fokuseret og med en sjældent set indlevelsesevne. For en lille virksomhed som min – findes der ikke noget mere luksuriøst og effektivt end at sende mine tekster til Workhero, som tager sig af dem derfra. De har katapulteret min online tilstedeværelse og hjulpet mig til næste niveau, når vi taler markedsføring og branding. WorkHero-team’et får mine allerbedste anbefalinger!”
“Jeg har samarbejdet med WorkHero gennem lidt over 18 måneder, hvor jeg har fået hjælp til blogindlæg, nyhedsbreve og SEO. Et samarbejde, som jeg sætter stor pris på, da der altid bliver gået energisk og målrettet til værks, også når det er svært. Michelle oplever jeg som aldeles ressourcestærk, ærekær og super dygtig. Og så møder hun mig altid med et smil, der kan mærkes selv via mailen. Jeg kan kun anbefale WorkHero på det varmeste.”
“WorkHero har hjulpet mig med at optimere min hjemmeside millespeak.com og særligt hjulpet mig med at optimere mit SEO. Noget jeg ikke selv kunne have klaret alene, og jeg er super taknemmelig for det. Jeg kan allerede nu konstatere, at det virker, og i denne måned har jeg fået 5 nye kunder, der har fundet mig via min hjemmeside.”
“Jeg har hyret WorkHero til at stå for al min Facebook-annoncering, og det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke har gjort det for længe siden. De sætter alt op og justerer løbende, så jeg hele tiden får størst muligt resultat for mine annoncekroner. Og det hele tager dem en brøkdel af den tid, jeg selv ville bruge på at sætte noget op, der konverterede langt dårligere. God service, højt informationsniveau og kompetent rådgivning. Jeg er meget tilfreds!”
“Jeg troede i lang tid, at jeg godt selv kunne styre det der med SEO og Adwords, men måtte bare til sidst erkende, at det kunne jeg ikke, og at det virkelig godt kan betale sig at få nogle professionelle til at tage sig af det. Og professionelle, det er WorkHero – de leverer og er altid på pletten til at hjælpe mig med min markedsføring online, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til – mit psykologfaglige virke.”
“Der er et stort potentiale i Facebook-ads og e-mails. Jeg ved bare, at jeg ikke selv finder tiden til at komme ordentligt igang med det – og meget af det er jo blot at sætte det op en gang for alle. Det har været en fornøjelse at bruge Workhero til at få rykket på det område og komme derudaf.”
“At vælge at hyre nogen til at lave kampagner kan være uoverskueligt, særligt hvis man ikke selv er hjemme i teknikken bag SOME markedsføring. For mig var det væsenligt at finde nogen, som forstod mit brand, mine værditilbud og min målgruppe. Workhero var mit første valg. Og de var super dygtige til virkelig at sætte sig ind i min virksomhed og mine ønsker med kampagnen. Det var både i forhold til struktur, målgruppe, det visuelle udtryk og tekster. Det, jeg synes virkelig godt om, er, hvordan de tester og løbende ændrer i kampagnen, sådan at den giver det bedste udbytte i kroner og ører. Jeg giver Workhero mine bedste anbefalinger, hvis du har behov for at få lavet professionnelle kampagner og markedsføring på sociale medier. Det betaler sig i både tid og kroner og ører.”
“Jeg er foredragsholder og havde brug for at få kendskabet til mine foredrag markedsført på en effektiv og professionel måde. Derfor hyrede jeg Workhero til opgaven og jeg må sige, at jeg ikke kunne være mere tilfreds. De ved, hvad de har med at gøre, følger op på opgaverne og leverer altid top-professionelle resultater. Workhero får 5 ud af 5 stjerner fra mig.”

Skal jeg hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!