Vil du have flere klienter som diætist eller kostvejleder ?

Hjælp til online markedsføring

Hjælp flere til en sundere livsstil

Er du selvstændig kostvejleder, diætist eller ernæringsekspert? Eller er du en del af en klinik, hvor I gerne vil gøre det lettere for nye klienter at finde jer online?.

Mange selvstændige ernæringseksperter overser mulighederne ved online markedsføring. Muligheder der er med til at profilere dig som et stærkt personligt brand og synliggøre din klinik online. Et hav af potentielle klienter leder måske efter din hjælp online – men kan de finde dig? Og ved de, hvad du kan? Eller er dine konkurrenter mere synlige og troværdige?

Stå frem som sundhedsekspert

For at skille dig ud på markedet for sundhedseksperter og blive valgt af de rette klienter er det en god idé, at du gør det let for klienterne at finde dig.

Det handler om at hjælpe dine fremtidige klienter ved at dele ud af din professionelle viden om kost og sund livsstil. Derigennem skaber du troværdighed og værdifulde relationer.

Hos WorkHero hjælper vi dig, der er ernæringsekspert, kostvejleder eller diætist med at optimere din online tilstedeværelse, så du kan:

 • Få flere klienter og sælge flere konsultationer og forløb
 • Blive set online, så klienterne vælger lige præcis dig
 • Styrke dit brand og fremstå som ekspert inden for dit felt

Som ernæringsekspert eller kostvejleder gætter vi på, at du gerne vil bruge din tid på det, dit hjerte banker for – at hjælpe folk til en sundere livsstil, opnå vægttab eller vægtøgning, holde motivationen og bryde dårlige vaner og spisemønstre.

Lad os klare markedsføringen, så du kan fokusere på det, du er bedst til: Nemlig at vejlede og motivere dine klienter til et sundere liv.

Få din helt egen marketingmedarbejder

Et samarbejde med os giver dig din egen personlige WorkHero, der løbende kan hjælpe med følgende opgaver inden for online markedsføring:

 • null
  Søgemaskineoptimering på din hjemmeside – så dine klienter i nærområdet kan finde dig i Google.
 • null
  Tekstforfatning af blogindlæg – så du kan dele ud af din viden og positionere dig som sundhedsekspert.
 • null
  Udformning af nyhedsbreve og automatiske e-mail serier – så du kan gøre leads til klienter ved at opbygge tillid og varige relationer.
 • null
  Annoncering på Facebook og Instagram – så du kan nå dine potentielle klienter med målrettet indhold og aktuelle tilbud.
markedsfoering-kostvejledere

Caroline Fibæk, Naturopath & Komplementær Hormonterapeut

“Michelle fra WorkHero hjælper mig med alt fra annoncering og strategi på sociale medier og SEO til at booste min e-mail liste og mine sociale profiler samt en masse WordPress opgaver. Alt sammen noget som øger min omsætning gevaldigt og tjener hendes løn ind (og meget mere til). Hun er både glad, punktlig, optimistisk og vidunderligt tjekket – hun er bare skøn at arbejde sammen med. Det er så værdifuldt for mig at have en at træffe vigtige valg sammen med – jeg føler mig ikke alene i mit firma mere!”

Jeg vil gerne høre mere