Vores helte står klar til at hjælpe

Vil du have flere klienter som diætist eller kostvejleder? Hjælp til online markedsføring

Hjælp flere til en sundere livsstil

Er du selvstændig kostvejleder, diætist eller ernæringsekspert? Eller er du en del af en klinik, hvor I gerne vil gøre det lettere for nye klienter at finde jer online?

Mange selvstændige ernæringseksperter overser mulighederne ved online markedsføring. Muligheder der er med til at profilere dig som et stærkt personligt brand og synliggøre din klinik online. Et hav af potentielle klienter leder måske efter din hjælp online – men kan de finde dig? Og ved de, hvad du kan? Eller er dine konkurrenter mere synlige og troværdige?

“Michelle fra WorkHero hjælper mig med alt fra annoncering og strategi på sociale medier og SEO til at booste min e-mail liste og mine sociale profiler samt en masse WordPress opgaver. Alt sammen noget som øger min omsætning gevaldigt og tjener hendes løn ind (og meget mere til). Hun er både glad, punktlig, optimistisk og vidunderligt tjekket – hun er bare skøn at arbejde sammen med. Det er så værdifuldt for mig at have en at træffe vigtige valg sammen med – jeg føler mig ikke alene i mit firma mere!”

Stå frem som sundhedsekspert

For at skille dig ud på markedet for sundhedseksperter og blive valgt af de rette klienter er det en god idé, at du gør det let for klienterne at finde dig.

Det handler om at hjælpe dine fremtidige klienter ved at dele ud af din professionelle viden om kost og sund livsstil. Derigennem skaber du troværdighed og værdifulde relationer.

Hos WorkHero hjælper vi dig, der er ernæringsekspert, kostvejleder eller diætist med at optimere din online tilstedeværelse, så du kan:

 • Få flere klienter og sælge flere konsultationer og forløb
 • Blive set online, så klienterne vælger lige præcis dig
 • Styrke dit brand og fremstå som ekspert inden for dit felt

Som ernæringsekspert eller kostvejleder gætter vi på, at du gerne vil bruge din tid på det, dit hjerte banker for – at hjælpe folk til en sundere livsstil, opnå vægttab eller vægtøgning, holde motivationen og bryde dårlige vaner og spisemønstre.

Lad os klare markedsføringen, så du kan fokusere på det, du er bedst til: Nemlig at vejlede og motivere dine klienter til et sundere liv.

Få din helt egen marketingmedarbejder

Et samarbejde med os giver dig din egen personlige WorkHero, der løbende kan hjælpe med følgende opgaver inden for online markedsføring:

 • Bullet-seo
  Søgemaskineoptimering på din hjemmeside – så dine klienter i nærområdet kan finde dig i Google.
 • Bullet-tekstforfatning
  Tekstforfatning af blogindlæg – så du kan dele ud af din viden og positionere dig som sundhedsekspert.
 • Bullet-email
  Udformning af nyhedsbreve og automatiske e-mail serier – så du kan gøre leads til klienter ved at opbygge tillid og varige relationer.
 • Bullet-Facebookannoncering
  Annoncering på Facebook og Instagram – så du kan nå dine potentielle klienter med målrettet indhold og aktuelle tilbud.

Jeg vil høre mere!

Hvis du er klar til at høre mere, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uformel snak om din virksomhed.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!