WorkHeros logo

Læs mere om

vores superpowers og se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

Vi hjælper dig med at blive synlig på de rigtigte platforme

Udendørs portrætbillede af Solvej Garcia

I WorkHero elsker vi at skrive gode tekster, som engagerer din modtager. Tekster som drager din modtager ind i dit univers og efterlader ingen tvivl om værdien af det, din virksomhed tilbyder.

Men vi stopper ikke der! For teksterne arbejder først rigtigt for dig, når de er kommet ud og bliver set! 

Vi synes selv, at det er så øv at købe et fysisk produkt for så at komme hjem og finde ud af, at der mangler en eller anden teknisk dims, som du lige skal købe, før du kan tage produktet i brug.  Sådan er det også med online markedsføring. 

Måske har du fået skrevet en række brændende gode tekster til en mailserie, men hvordan sætter du den smartest op? Og hvordan får du tilmeldinger og dermed læsere til den?

Vi synes ikke rigtig, at vi kan kalde os selv heroes, hvis vi efterlader dig alene ude i ødemarken med en supergod tekst i hånden, men ingen at vise den til! Og heldigvis er vi også bidt af en gal marketing-nørd og kan slet ikke holde fingrene væk fra de mere tekniske områder af din online synlighed.

Vi hjælper dig derfor med at komme ud i verden og blive set på Google – via betalte annoncer og SEO, på de sociale medier – via Facebookannoncer og posts, på LinkedIn – for dig der sælger B2B og gennem emailautomations, der ikke alene er skrevet, så dine kunder forstår værdien, men også sat op alt efter, hvor de er på rejsen.

“WorkHero har det sidste års tid hjulpet mig med alt fra sparring på min markedsføring, hjælp til Facebook-annoncering og e-mail markedsføring. De er hurtige og tilbyder selv hjælp, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for, hvilket blandt andet resulterer i mere effektive e-mail kampagner. Jeg er gået fra at være offline psykolog til online psykolog med masser af tilmeldinger til mine online forløb.”

Få hjælp til en eller flere bestemte opgaver Eksempler på opgaver, vi kan løse

Email automations

Automatiser dine nyhedsbreve med smarte flows. Lav arbejdet én gang, opbyg tillid, generer leads, og sælg – helt automatisk.

SEO og Google ads

Gør det nemt for dine kunder at finde dig ved at bruge de helt rette søgeord for netop din virksomhed, og placér dig selv i toppen på Google.

Copywriting

Vi er skarpe med en pen og står klar til at hjælpe dig med at tryllebinde dine kunder med fejlfri og fængende tekster. Vi hjælper med blogposts, tekst til hjemmesiden, til annoncering, nyhedsbreve og lignende.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!