WorkHeros logo

Mine 'superpowers'

Sådan kan jeg hjælpe Lad os sammen synliggøre din virksomhed

Jeg hjælper dig med at blive synlig på de rigtige platforme

Jeg elsker at skrive gode tekster, som engagerer din modtager. Tekster som drager din modtager ind i dit univers og ingen tvivl efterlader om værdien af det, din virksomhed tilbyder.

Men jeg stopper ikke der! For teksterne arbejder først rigtigt for dig, når de er kommet ud og bliver set! 😊

Jeg synes selv, at det er så øv at købe et fysisk produkt for så at komme hjem og finde ud af, at der mangler en eller anden teknisk dims, som du lige skal købe, før du kan tage produktet i brug.  Sådan er det også med online markedsføring. 

Måske har du fået skrevet en række brændende gode tekster til en mailserie, men hvordan sætter du den smartest op? Og hvordan får du tilmeldinger og dermed læsere til den?

Jeg synes ikke rigtig, at jeg kan kalde mig for ‘workhero’, hvis jeg efterlader dig alene ude i ødemarken med en supergod tekst i hånden, men ingen at vise den til!

Og heldigvis kan jeg slet ikke holde fingrene væk fra de mere tekniske områder af din online synlighed.

Jeg hjælper dig derfor med at komme ud i verden og blive set på Google – via betalte annoncer og SEO, på de sociale medier – via Facebook- og instagramannoncer og posts, på LinkedIn – for dig der sælger B2B og gennem emailautomations, der ikke alene er skrevet, så dine kunder forstår værdien, men også sat op alt efter, hvor de er på rejsen.

“WorkHero har det sidste års tid hjulpet mig med alt fra sparring på min markedsføring, hjælp til Facebook-annoncering og e-mail markedsføring. De er hurtige og tilbyder selv hjælp, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for, hvilket blandt andet resulterer i mere effektive e-mail kampagner. Jeg er gået fra at være offline psykolog til online psykolog med masser af tilmeldinger til mine online forløb.”

Få hjælp til en eller flere bestemte opgaver Eksempler på opgaver, jeg kan løse

Email automations

Automatiser dine nyhedsbreve med smarte flows. Lav arbejdet én gang, opbyg tillid, generer leads, og sælg – helt automatisk.

SEO og Google ads

Gør det nemt for dine kunder at finde dig ved at bruge de helt rette søgeord for netop din virksomhed, og placér dig selv i toppen på Google.

Copywriting

Jeg er skarp med en pen og står klar til at hjælpe dig med at tryllebinde dine kunder med fejlfri og fængende tekster. Jeg hjælper med blogposts, tekst til hjemmesiden, til annoncering, nyhedsbreve og lignende.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!