Mød vores

WorkHeroes
Michelle Rødgaard-Jessen
Michelle Rødgaard-Jessen
WorkHero

Michelle Rødgaard-Jessen

Michelle er cand.merc fra Aalborg Universitet og Chinese Academy of Sciences og HA(psyk) fra CBS.

Michelle startede det, der i dag er blevet til WorkHero i 2014, da hun er begejstret for psykologien bag markedsføring og er optaget af, hvordan man formidler personlighed og sælger viden gennem online markedsføring.
Hun har internationalt blod i årene, da hendes mor oprindeligt er fra Taiwan men opvokset i Brasilien, mens hendes far er pære-dansk.
Derfor har hun, siden hun startede virksomheden drevet den fra forskellige verdenshjørner som Japan, Marokko, Chile og Spanien.

Matilde Løhr Andersen
Matilde Løhr Andersen
WorkHero

Matilde Løhr Andersen

Matilde har en kandidat i kommunikation fra ASB og en bachelor i engelsk og kommunikation fra CBS.

Matilde har flere års erfaring med online marketing og har tidligere hjulpet store personlige brands med at promovere deres kompetenceudvikling til HR-ansvarlige og ledere i danske virksomheder. Hun har derfor en stor passion for at hjælpe ildsjæle med at kommunikere skarpt, så de fanger deres målgruppe.

Når Matilde ikke er at finde i København, kan du finde hende på hendes båd på Sardinien sammen med familien eller rundt omkring i verden.

Sasha Bouffanais Raae
Sasha Bouffanais Raae
WorkHero

Sasha Bouffanais Raae

Sasha er uddannet cand.merc.kom fra CBS og har en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation.

Sasha brænder for at arbejde med kommunikation og online marketing for at skabe sammenhængende brands, hvor budskabet skinner tydeligt igennem. Hun har en bred kommerciel forståelse og international erfaring.

Hun motiveres af at hjælpe andre med at opbygge deres personlige brand, så de kan leve af at dele deres viden med andre.

Sasha er halvt dansk og halvt chilensk, og er opvokset med et globalt mindset. Hendes næste destination er Chile.

Skal vi hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.