Mød vores

Solvej Garcia
Solvej Garcia
WorkHero

Solvej Garcia

WorkHero-CEO

Solvej overtog den. 1. juli 2021 WorkHero fra Michelle Rødgaard-Jessen, der startede virksomheden i 2014. Solvej havde inden da været ansat siden 2019 og driver WorkHero videre med samme værdier og visioner om kreativt kvalitetsarbejde for vores kunder og et fleksibelt arbejdsliv for de ansatte.

Solvej er uddannet BA i Erhvervssprog og Cand. Mag. i sprogpsykologi, og hun brænder for online marketing, storytelling og alt sprognørderi generelt.

Hun har stærk sproglig forståelse og arbejder kreativt og detaljeorienteret for at sikre, at vores kunders sprog og tekster altid er legende og lige i skabet.

Privat bor hun sammen med sin brasilianske mand og otteårige datter i Lynæs. Familien rejser meget og ‘unschooler’, og derfor arbejder Solvej i perioder fra udlandet.

Brian Brinksby
Brian Brinksby
WorkHero

Brian Brinksby

WorkHero-Head of Marketing

Brian er vild med sprog, grafik og teknisk nørderi. Derfor elsker han arbejdet med digital marketing, hvor man kommer vidt omkring og beskæftiger sig med mange forskellige slags opgaver.

Brian har solid erfaring med at lave hjemmesider, og der er ikke den opgave, han ikke kan løse i de forskellige programmer, vi arbejder med, såsom WordPress og Simplero.

Brian er oprindeligt uddannet folkeskolelærer i fagene dansk, engelsk og religion, men er i virkeligheden en marketing-nørd i forklædning. 

Fritiden bliver oftest brugt på familie, at spille musik og så endnu mere nørderi foran en computer.

Brian bor med sin kone og datter i en lejlighed i Næstved.

Matilde Løhr Andersen
Matilde Løhr Andersen
WorkHero

Matilde Løhr Andersen

WorkHero-Content Specialist

Online markedsføring har været en del af Matildes hverdag siden 2012.

Med i bagagen har hun en kandidat i virksomhedskommunikation og masser af erfaring med at hjælpe vidensformidlere med at styrke deres online tilstedeværelse og markedsføre deres ydelser.

Matilde er knivskarp, når det kommer til struktur og planlægning og har gennem årene stået for og gennemført adskillige kampagner fra start til slut. Og så elsker hun at fremtrylle værdiskabende content, der rammer plet hos målgruppen.

Når Matilde holder fri, spenderer hun sin tid sammen med familie og venner, til koncerter eller med snuden i en god bog. Og så er hun vild med at bade i det åbne hav og dyrke yoga.

Til daglig bor hun med sin mand og to døtre i Hellerup – når de altså ikke er på eventyr på deres båd i Middelhavet.

Skal vi hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.