WorkHeros logo

Mød din WorkHero Din Online Marketing Superhelt

Solvej Garcia

Ejer af WorkHero

Når du vælger at få hjælp til din online synlighed, må det gerne føles som om, nogen har bredt en superheltekappe ud, taget dig under armen og fløjet dig op på toppen af det stejle bjerg, du var ved at bestige.

Min ambition er at gøre det nemt, overskueligt og sjovt at have mig med på dit hold – alt i mens jeg skaber resultater og får sat et kæmpe flag på toppen af bjerget, så dine kunder får øje på din virksomhed på lang afstand 😉

Mit navn er Solvej, og i 2021 overtog jeg WorkHero efter at have været ansat i virksomheden i tre år.

Inden jeg kom til WorkHero, tog jeg en bachelor i erhversvsprog og kommunikation og en kandidat i Sprogspykologi og arbejdede med kommunikation og markedsføring i en række andre sammenhænge. 

WorkHero har i mange år fungeret som et mindre marketingbureau med ansatte, men i slutningen 2023 valgte jeg at ændre virksomheden til en personlig virksomhed, der nu kun består af mig 😊

Sådan kan jeg have mere personlig kontakt med dig, der er kunde og samtidig skabe et arbejdsliv, der giver mig den fleksibilitet, jeg drømmer om. 

Jeg brænder for at skrive tekster, som din målgruppe læser og handler på, og så har jeg i mange år arbejdet med alt fra Emailautomatisering og Facebookannoncering til Google ads, LinkedIn-annonering og SEO. Jeg kan kort sagt hjælpe dig med det meste inden for online synlighed – og er der tekniske kompetencer, som jeg ikke har i superhelterygsækken, så har jeg stadig min tidligere meget dygtige (og nørdede) kollega, Brian, eksternt tilknyttet 😊

Jeg arbejder enten fra vores families lille træhus 300 meter fra vandkanten i surf- og fiskerlandsbyen, Lynæs, eller fra rundt omkring i verden,  fra vores campervan eller en hyggelig airbnb.

Som kunde kan du ikke mærke, om jeg sidder det ene eller andet sted, og det er vigtigt for mig at være fleksibel i mit samarbejde med dig.

Når jeg ikke sidder foran min computer og brygger på din online synlighed, går jeg lange ture med mine tre gadehunde, cykler på mountainbike, læser bøger og hygger med min 10-årige datter, Isabel, og min mand, Caio. 

Jeg glæder mig til at lære dig at kende! 😊

"Jeg fik selv WorkHero anbefalet, og vil nu gerne give min varmeste anbefaling videre. Jeg har samarbejdet med Solvej om optimering af min hjemmeside og en google ads kampagne, som rammer lige præcis de klienter jeg drømmer om (på en meget effektiv måde!). Solvej har været enormt dygtig til at sætte sig ind i mine behov, sparet med mig om mulige veje at gå og leveret resultater jeg kun kunne drømme om. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg samarbejder med Workhero 😊"

Skal jeg hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!