Hvem er WorkHero?

MØD VORES HEROES Dine Online Marketing Superhelte

Solvej Garcia CEO

2021 var et spændende år for mig. Michelle Rødgaard-Jessen, som startede WorkHero i 2014, og som jeg havde arbejdet tæt sammen med siden 2019, ringede en eftermiddag i juni. “Kunne du tænke dig at overtage WorkHero?” spurgte hun. Jeg havde været ansat som marketingmedarbejder i virksomheden i godt to år, og WorkHero var på alle måder ‘kærlighed ved første blik’ for mig. 

En virksomhed, hvor vi arbejder remote – fra hele verden og hjemme fra vores danske adresser. En virksomhed hvor fleksibilitet både for os selv og vores kunder har stor prioritet. Hvor kreativitet og storytelling kombineres med teknisk kunnen, så vi kan skabe et online univers for vores kunder, som deres kunder ikke sådan lige glemmer igen.

Jeg tror på, at eventyr og frihed skaber både arbejdsglæde, kreativiteten til at finde på nye, effektive vinkler at gribe vores kunders markedsføring an på og en kæmpe ansvarsfølelse.

Vi har det bedste arbejdsliv, vi kunne forestille os. Vi keder os ikke på et kontor. Derfor skriver vi også de mest spændende tekster.

– Tekster der giver jeres ekspertviden liv, gør den forståelig og sprudlende af energi! 

Samtidig har vi også styr på alt det, der kan lyde gabende kedeligt: SEO, automatiseringer, annoncemanager på Facebook, Google ads, landingssider, hvor teknikken driller.. You name it! 

Inden livet bragte mig til WorkHero, tog jeg blandt andet en BA i Erhvervssprog og en Cand. Mag. i sprogpsykologi og arbejdede med sprog, marketing og kommunikation på andre felter.

Jeg elsker at rejse og gør det så tit, det kan lade sig gøre. Med min brasilianske mand, vores niårige datter, vores to hunde og en kat. Ofte i vores campervan rundt i Europa og nogle gange med fly til Latinamerika eller andre steder i verden.
Når ikke vi er afsted, har vi base i Lynæs. 
Som kunde kommer du ikke til at mærke, om vi sidder det ene eller andet sted. Det skulle måske lige være, at vi altid er i godt humør og gør alt for at være fleksible i vores samarbejde med dig 😉

Brian Brinksby Head of Marketing

Brian er WorkHeros tekniske hjerne. Han kan løse alle tekniske udfordringer. Virkelig alle! Og hvis du undrer dig lidt over, hvorfor et marketingbureau også gør sig i alverdens teknik såsom backend-opgaver på din hjemmeside, hjemmesidesikkerhed, teknisk SEO etc., så er det på grund af Brian.

Vi synes selv, at det er så øv at købe et fysisk produkt for så at komme hjem og finde ud af, at der mangler en eller anden teknisk dims, som du lige skal købe, før du kan tage produktet i brug. Eller måske bare et nyt legetøj, hvor batterierne ikke følger med? (og du er løbet tør og opdager det søndag aften, hvor alt er lukket). Sådan er det også lidt med online markedsføring.

Når vi skriver tekst til en landingsside eller i samarbejde med dig laver en strategi om SEO-indhold til din hjemmeside, så vil vi gerne kunne følge opgaven helt til dørs. Hele vejen frem til der hvor din kunder får øje på teksten.
Før det løser den ikke rigtig noget for dig.
Det er først, når den når frem til dine kunder, at den begynder at skabe resultater.
Så det sørger vi selvfølgelig for, at den gør! Også selvom der skulle opstå tekniske vejblokader undervejs (og det gør der en gang imellem, som du sikkert ved?)

Brian er ikke alene en teknisk superhero x 1000. Han er også vild med sprog og grafik, og så er han sjov, sød, meget pædagogisk og super hjælpsom.

At han er pædagogisk, kan måske forklares med hans baggrund. Brian er nemlig oprindeligt uddannet folkeskolelærer i fagene dansk, engelsk og religion.

Han nyder dog at bruge sine pædagogiske skills i samarbejdet med resten af WorkHero-teamet.

Og når han ikke slukker tekniske ildebrande, laver seje hjemme- og landingssider, optimerer vores kunders hjemmesider og andre spændende ting i sin WorkHero-kappe, så hygger han med sin familie, spiller musik og nørder endnu mere foran en computer.

Brian bor med sin kone og datter i et hus i Næstved.

Matilde Løhr Andersen Content Specialist

Matilde er faktisk den af os, der først hoppede i heltekappen hos WorkHero. Hun var nemlig WorkHeros allerførste ansatte tilbage i 2016.

Matilde har i et par år været ude og arbejde med online markedsføring som underviser og i andre virksomheder, men stod heldigvis i 2022 og savnede arbejdet med vores kunder og at være en del af vores team.

Og vi var helt vilde, da hun bankede på døren hos os igen!

Matilde er strategisk og  meget struktureret. Giv hende en opgave, og hun har straks excellarket og det lange lys sat på for at finde ud af, hvordan vi bedst løser opgaven, så den ikke blot skaber resultater nu og her, men også om et halvt eller flere år ud i fremtiden.  

Sådan lavede hun i WorkHero vores allerførste freebie i 2016, som fungerede og bragte kunder til os helt frem til 2022.  Og sådan har hun igennem årene hjulpet WorkHeros kunder med at nå både lang- og kortsigtede mål.

Online markedsføring har været en del af Matildes hverdag siden 2012. 
Hun er usædvanlig dygtig til at skrive og har helt styr på, hvordan en tekst får jeres kunder til at handle og skaber værdi for jer som virksomhed. Både når det kommer til indhold, men også når det kommer til at sætte det op i strategiske automations i det mailprogram, I bruger.

Med i bagagen har hun en kandidat i virksomhedskommunikation og masser af erfaring med at hjælpe vidensformidlere med at styrke deres online tilstedeværelse og markedsføre deres ydelser.

Når Matilde holder fri, spenderer hun sin tid sammen med familie og venner, til koncerter eller med snuden i en god bog. Og så er hun vild med at bade i det åbne hav og dyrke yoga.

Til daglig bor hun med sin mand og to døtre i Hellerup – når de altså ikke er på eventyr på deres båd i Middelhavet.

"En af vores helt store passioner i WorkHero er frihed. Frihed er en kæmpe drivkraft. Som tændvæske på et halvsløvt bål tænder frihed for energien, skaberlysten, ansvarsfølelsen og arbejdsglæden.
Alt det vi gerne vil se i en virksomhed.

I vores eget arbejdsliv har vi givet hinanden ubegrænset frihed, og vores mål i samarbejdet med dig og jer er også at kaste frihed på dit og jeres bål. Frihed fordi vi baner vejen for at nå dine mål i din virksomhed - og frihed fordi du igen får tid til at arbejde med lige præcis dét, du brænder for. Glem alt om SEO, automatiseringer, algoritmer og tekster, du har stirret dig blind på. Lad os fikse det i stedet.."
marketingmedarbejder workhero solvej
Solvej
WorkHero

Skal vi hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!