Mød vores

Michelle Rødgaard-Jessen
Michelle Rødgaard-Jessen
WorkHero

Michelle Rødgaard-Jessen

Michelle er cand.merc fra Aalborg Universitet og Chinese Academy of Sciences og HA(psyk) fra CBS.

Michelle startede det, der i dag er blevet til WorkHero i 2014, da hun er begejstret for psykologien bag markedsføring og er optaget af, hvordan man formidler personlighed og sælger viden gennem online markedsføring.
Hun har internationalt blod i årene, da hendes mor oprindeligt er fra Taiwan men opvokset i Brasilien, mens hendes far er pære-dansk.
Derfor har hun, siden hun startede virksomheden drevet den fra forskellige verdenshjørner som Japan, Marokko, Chile og Spanien.

Helle Munksgård Goller
Helle Munksgård Goller
WorkHero

Helle Munksgård Goller

Helle har en MA i International Business fra Ashcroft International Business School, Cambridge samt en MSc i International Management fra University of Applied Sciences, Basel.

Helle har mere end otte års erfaring med digital markedsføring og er en mester i online annoncering og kunderejser. Hun har et kreativt mindset med et skarpt øje for digital forretningsudvikling. Hun har været på begge sider af bordet hos både LEGO og DGI samt på bureau-siden i tidligere jobs.

Helle er desuden yogalærer og bruger meget tid på måtten, bl.a. sammen med hendes to døtre hjemme i stuen i Vejle.

Solvej Garcia
Solvej Garcia
WorkHero

Solvej Garcia

Solvej er uddannet Cand.mag i Sprogpsykologi og BA i Erhvervssprog og Kommunikation.

Solvej brænder for online marketing, og særligt hvordan man kan bruge e-mail markedsføring til at brande sig og sælge mere. Hun har også en stor interesse i sprog og taler både portugisisk og spansk.
Solvej driver desuden webshoppen MuruMuru med smukke designs fra Brasilien.

Privat bor hun sammen med sin familie i en autocamper, mens de får bygget deres hus i Lynæs færdigt. Solvej og hendes mand hjemmepasser desuden deres datter og drømmer om at unschoole.

Charlotte Bundgaard Sørensen
Charlotte Bundgaard Sørensen
WorkHero

Charlotte Bundgaard Sørensen

Charlotte er uddannet cand. mag. i dansk med tilvalgsfag i museologi.

Charlotte har tidligere erfaring med at skrive tekster, redigere manuskripter og formidle nyheder. Hun er derfor særligt skrap til at skrive – hvad enten det er nyhedsbreve, blogindlæg, hjemmesidetekster eller indhold til sociale medier.

Hun interesserer sig for litteratur, formidling og især storytelling, hvilket hun bruger både privat til at skrive anmeldelser og anbefale litteratur, og i sit arbejde hos Workhero.

Charlotte holder til i Herlev.

Skal vi hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.