Mød vores

Solvej Garcia
Solvej Garcia
WorkHero

Solvej Garcia

Solvej er uddannet Cand.mag i Sprogpsykologi og BA i Erhvervssprog og Kommunikation.

Solvej er pr. 1. juli 2021 den nye indehaver af WorkHero, som hun driver videre med samme værdier og visioner om kreativt kvalitetsarbejde for vores kunder og et fleksibelt arbejdsliv for de ansatte.

Solvej brænder for online marketing, storytelling og alt sprognørderi generelt. Hun taler flydende brasiliansk portugisisk og driver udover WorkHero også en mindre virksomhed, hvor hun samarbejder med Brasilien.

Privat bor hun sammen med sin brasilianske mand og deres syvårige datter i Lynæs.

Hanna Engholm
Hanna Engholm
WorkHero

Hanna Engholm

Hanna har en BA i International Branding & Marketing Management og er Markedsføringsøkonom.

Hanna er en erfaren digital markedsføringskonsulent. Hun er specialiseret i Facebook-annoncering, Google Ads og digital markedsføring generelt og har mange års erfaring både som konsulent og inhouse.

Hanna er født og opvokset i England, og i dag bor hun i Kolding sammen med sin mand og tre børn

Brian Brinksby
Brian Brinksby
WorkHero

Brian Brinksby

Brian er uddannet folkeskolelærer i fagene dansk, engelsk og religion, men er i virkeligheden en marketing-nørd i forklædning. 

Brian er vild med sprog, grafik og teknisk nørderi. Derfor elsker han arbejdet med digital marketing, hvor man kommer vidt omkring og beskæftiger sig med mange forskellige slags opgaver.

Fritiden bliver oftest brugt på familie, at spille musik og så endnu mere nørderi foran en computer.

Brian bor med sin kone og datter i en lejlighed i Næstved.

Charlotte Bundgaard Sørensen
Charlotte Bundgaard Sørensen
WorkHero

Charlotte Bundgaard Sørensen

Charlotte er uddannet cand. mag. i dansk med tilvalgsfag i museologi.

Charlotte har tidligere erfaring med at skrive tekster, redigere manuskripter og formidle nyheder. Hun er derfor særligt skrap til at skrive – hvad enten det er nyhedsbreve, blogindlæg, hjemmesidetekster eller indhold til sociale medier.

Hun interesserer sig for litteratur, formidling og især storytelling, hvilket hun bruger både privat til at skrive anmeldelser og anbefale litteratur, og i sit arbejde hos Workhero.

Charlotte holder til i Herlev.

Skal vi hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.