Mød vores

WorkHeroes
Michelle Rødgaard-Jessen
Michelle Rødgaard-Jessen
WorkHero

Michelle Rødgaard-Jessen

Michelle er cand.merc fra Aalborg Universitet og Chinese Academy of Sciences og HA(psyk) fra CBS.

Michelle startede det, der i dag er blevet til WorkHero i 2014, da hun er begejstret for psykologien bag markedsføring og er optaget af, hvordan man formidler personlighed og sælger viden gennem online markedsføring.
Hun har internationalt blod i årene, da hendes mor oprindeligt er fra Taiwan men opvokset i Brasilien, mens hendes far er pære-dansk.
Derfor har hun, siden hun startede virksomheden drevet den fra forskellige verdenshjørner som Japan, Marokko, Chile og Spanien.

Sanne Vestergaard
Sanne Vestergaard
WorkHero

Sanne Vestergaard [på barsel]

Sanne er uddannet Google Certificeret Manager og har en baggrund som grafisk uddannet designteknolog.

Sanne har flere års erfaring med online marketing og har tidligere hjulpet store brands med at promovere deres webshops, fysiske butikker og personlige brands. Hun har en forkærlighed for sundheds- og helsebranchen, og har bl.a. været ansvarlig for online markedsføring ved webshoppen Bodyman. Derudover er hun den første kvindelige internationalt uddannede dommer for IFBB, som bla. afholder DM i fitness.

Sanne holder til i Aalborg.

Sasha Bouffanais Raae
Sasha Bouffanais Raae
WorkHero

Sasha Bouffanais Raae

Sasha er uddannet cand.merc.kom fra CBS og har en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation.

Sasha brænder for at arbejde med kommunikation og online marketing for at skabe sammenhængende brands, hvor budskabet skinner tydeligt igennem. Hun har en bred kommerciel forståelse og international erfaring.

Hun motiveres af at hjælpe andre med at opbygge deres personlige brand, så de kan leve af at dele deres viden med andre.

Sasha er halvt dansk og halvt chilensk, og er opvokset med et globalt mindset. Hendes næste destination er Chile.

Josephine Sander Kierstein
Josephine Sander Kierstein
WorkHero

Josephine Sander Kierstein [på barsel]

Josephine er uddannet i kommunikation og interaktive digitale medier fra Aalborg Universitet.

Josephine har stor indsigt i crossmedia planlægning og online marketing. Derudover har Josephine flair for grafisk design og erfaring med fotografi. Josephine har flere års erfaring med online markedsføring bl.a. fra Revision Limfjord, hvor hun har stået for al deres interne og eksterne kommunikation, visuelle udtryk samt PR. Derudover har Josephine stillet op i flere bikinifitness konkurrencer og vandt DM i bikinifitness i 2015.

Josephine holder til i Klitmøller.

Solvej Garcia
Solvej Garcia
WorkHero

Solvej Garcia

Solvej er uddannet Cand.mag i Sprogpsykologi og BA i Erhvervssprog og Kommunikation.

Solvej brænder for online marketing, og særligt hvordan man kan bruge e-mail markedsføring til at brande sig og sælge mere. Hun har også en stor interesse i sprog og taler både portugisisk og spansk.
Solvej driver desuden webshoppen MuruMuru med smukke designs fra Brasilien.

Privat bor hun sammen med sin familie i en autocamper, mens de får bygget deres hus i Lynæs færdigt. Solvej og hendes mand hjemmepasser desuden deres datter og drømmer om at unschoole.

Charlotte Bundgaard Sørensen
Charlotte Bundgaard Sørensen
WorkHero

Charlotte Bundgaard Sørensen

Charlotte er uddannet cand. mag. i dansk med tilvalgsfag i museologi.

Charlotte har tidligere erfaring med at skrive tekster, redigere manuskripter og formidle nyheder. Hun er derfor særligt skrap til at skrive – hvad enten det er nyhedsbreve, blogindlæg, hjemmesidetekster eller indhold til sociale medier.

Hun interesserer sig for litteratur, formidling og især storytelling, hvilket hun bruger både privat til at skrive anmeldelser og anbefale litteratur, og i sit arbejde hos Workhero.

Charlotte holder til i Herlev.

Skal vi hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.