Vores helte står klar til at hjælpe

Vil du have flere kunder som revisor eller bogholder? Hjælp til online markedsføring

Stå stærkt online og få flere kunder

Er du selvstændig revisor eller bogholder? Eller er du en del af et større revisionsfirma, hvor I vil gøre det lettere for nye kunder at finde jer på internettet?

Mange revisorer og bogholdere går glip af det potentiale, der ligger i at tiltrække kunder online. Hvad med dig? Har du en stærk online profil, så din målgruppe kan finde dig på nettet? Og er det helt tydeligt for dem, at du er eksperten inden for dit felt? På det punkt spiller online markedsføring en vigtig rolle.

“Jeg mødte Michelle fra WorkHero gennem netværk. Jeg blev glad over at møde en, som kunne hjælpe mig med de opgaver, som er stopklodser i min virksomhed. Nu har jeg lækkert opsatte nyhedsbreve og en teknik bagved, som bare spiller – jeg skal bare trykke på send. Den ro i maven, det giver mig, kan slet ikke måles i forhold til de få timer Michelle bruger, og jeg er taknemmelig for at kunne overlade den slags til hende.”

Bliv kundernes foretrukne bogholder eller revisor

At vælge revisor eller bogholder er i høj grad en tillidssag. Derfor skal potentielle kunder have tillid til, at du har kompetencerne til at hjælpe dem. Det handler om at skabe relationer – og det kan du også gøre online.

Hos WorkHero hjælper vi bl.a. dig, der er revisor eller bogholder med at optimere din online tilstedeværelse, så du kan:

 • Tiltrække kunder til din forretning
 • Synliggøre din ekspertise til et bredt publikum
 • Styrke dit brand og fremhæve dig som eksperten inden for dit felt

Vores bud er, at du som uddannet revisor eller bogholder helst vil bruge din tid på det, du er uddannet til – at rådgive og hjælpe kunder med at få styr på deres regnskaber og bogføring.

Lad os stå for din online markedsføring, så du får friheden til det, der er vigtigst for dig – nemlig dit virke som revisor eller bogholder.

Din marketingassistent står klar!

Hos WorkHero får du din personlige marketingassistent, der løbende kan hjælpe med følgende opgaver inden for online markedsføring:

 • Bullet-seo
  Søgemaskineoptimering på din hjemmeside – så potentielle kunder i nærområdet kan finde dig i Google.
 • Bullet-tekstforfatning
  Tekstforfatning af blogindlæg og artikler – så du fremstår kompetent og troværdig over for potentielle kunder.
 • Bullet-email
  Udformning af nyhedsbreve og automatiske e-mail serier – så du kan vise, hvad du tilbyder til potentielle kunder og skabe relationer og tillid.
 • Bullet-Facebookannoncering
  Annoncering på Facebook og Google – så du kan målrette dine tilbud til de, der allerede søger en som dig.

Jeg vil høre mere!

Hvis du er klar til at høre mere, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uformel snak om din virksomhed.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!