Vores helte står klar til at hjælpe

Vil du have flere kunder som HR- eller ledelseskonsulent? Hjælp til online markedsføring

En stærk online profil = flere kunder

Arbejder du med udvikling af ledere eller medarbejdere som professionel konsulent? Måske er du en del af et konsulenthus, der rådgiver virksomheder inden for ledelse, strategi eller HR? Så kender du nok til vigtigheden af, at potentielle kunder med få klik på nettet kan blive klogere på, hvad du tilbyder.

Ved hjælp af en stærk online profil kan du hjælpe endnu flere virksomheder landet over med at skabe udvikling og vækst. Især hvis du skal lande de store corporate kunder, er det afgørende, at du fremstår troværdig og kompetent online.

“Michelle fra WorkHero har været en stor hjælp for mig i arbejdet med at opgradere min profil på de sociale medier. Hun er erfaren, vidende og samtidig nysgerrig på mig som kunde og hvad mine behov er – en virkelig god kombination. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Michelle, der er et utroligt behageligt menneske og samtidig både effektiv og pålidelig. Jeg kan varmt anbefale hende og WorkHero.”

Bliv kundernes foretrukne konsulent

Som selvstændig forhandlingsrådgiver, ledelsescoach, rekrutteringsekspert, HR-konsulent eller lignende er det altafgørende, at du har et professionelt online brand. Det er netop ved at synliggøre din ekspertise, at endnu flere kunder vælger dine konsulentydelser frem for konkurrenternes.

Hos WorkHero ved vi, hvad der skal til, når det kommer til at optimere din online tilstedeværelse som HR- eller ledelseskonsulent. Resultatet er, at du:

 • Får flere kunder i forretningen
 • Bliver synlig online og viser, at du er eksperten
 • Knytter bånd med potentielle kunder og styrker dit brand

Hvis du er HR – eller ledelseskonsulent, vil du helst bruge din tid på det, du brænder for. Nemlig at hjælpe virksomheder med at frigive deres ansattes fulde potentiale og skabe udvikling og resultater.

Det får du friheden til gennem et samarbejde med WorkHero. Lad os stå for din online markedsføring og fokusér på det, du er bedst til – at rådgive dine kunder inden for ledelse, HR eller strategi.

Få din egen marketingassistent

Hos WorkHero får du din helt egen marketingassistent, som løser dine opgaver og giver kompetent rådgivning inden for online markedsføring. Til daglig hjælper vi ledelses- og HR-konsulenter med opgaver såsom:

 • Bullet-seo
  Søgemaskineoptimering – så potentielle kunder kan finde dig med en enkelt Google søgning.
 • Bullet-tekstforfatning
  Tekstforfatning af blogindlæg og artikler – så du kan dele ud af dine guldkorn og vise, at du er eksperten.
 • Bullet-email
  Udformning af nyhedsbreve og automatiske e-mail kampagner – så dine budskaber ender direkte hos dine potentielle kunder, og du får en solid liste med relevante leads.
 • Bullet-Facebookannoncering
  Annoncering på Facebook og Google – så du når ud til alle de potentielle kunder med målrettet indhold og aktuelle tilbud.
“Matilde fra WorkHero mestrer både den bløde og hårde del, når hun hjælper mig med at effektivisere min online markedsføring og udvikle min web-identitet. Hun arbejder hurtigt, fokuseret og med en sjældent set indlevelsesevne. For en lille virksomhed som min – findes der ikke noget mere luksuriøst og effektivt end at sende mine tekster til Matilde, og hun så tager sig af dem derfra. Matilde har katapulteret min online tilstedeværelse og hjulpet mig til næste niveau, når vi taler markedsføring og branding. Matilde og WorkHero-team’et får mine allerbedste anbefalinger!”

Jeg vil høre mere!

Hvis du er klar til at høre mere, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uformel snak om din virksomhed.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!