WorkHeros logo

Opbyg tillid og interesse med god

Copywriting og tryllebind dine kunder med fængende tekster

Få en dygtig tekstforfatter med på dit hold

Gode og velskrevne tekster er et af de stærkeste ben, din markedsføring kan stå på!

I WorkHero elsker vi at skrive, og vi er to kreative tekstforfattere med universitetsuddannelser inden for kommunikation. 

Begge har vi flere års erfaring med at skrive tekster, og vi ved, hvad der virker.

Skal vi bygge et stærkt og solidt ben til dig?

  • Uanset om du er psykolog, der skal opbygge tillid mellem dig og dine kommende klienter og positionere dig selv som ekspert inden for dit felt.
  • Om I er en nystartet SaaS-virksomhed, der skal overbevise jeres kunder om, hvorfor lige præcis jeres produkt vil betyde en uundværlig forskel i deres hverdag.
  • Om du arbejder med viden inden for et tredje felt og vil bygge bro mellem dig og dine kunder, gå dem i møde over broen og føre dem med tilbage i din hånd. 

Den gode tekst

En god tekst skal meget mere end at være sælgende. En god tekst skal opbygge tillid til dig, vise dine værdier, din viden og dét, du står for.

En god tekst skal vække noget i din modtager.

En god tekst skal få din læser til at føle sig tættere på det, han/hun gerne vil opnå.

Vi ved, hvordan dine tekster skal skrives, så de bliver læst, forstået og handlet på, og vi skriver, så dine kunder ikke er i tvivl om værdien af dit produkt.

Uanset om det er tekster til et nyhedsbrev, som del af et email automation flow, til dine Facebookannoncer eller indhold til din hjemmeside, hvor vi også kan styrke din SEO med tekster af høj kvalitet.

“Workhero har formået at forstå mit behov og har produceret en række e-mails som fanger mit budskab, min tone og min personlige stil på en utroligt elegant måde. Kontakten har været præget af professionalitet, tydelighed venlighed og varme. Workhero har været uhyre hjælpsom i alt fra sparring, brainstorming, udformning, ændringer, opsætning og forslag til videre optimering af min business. Og så får man hjælp, som er selvkørende, effektiv, lynhurtig og i virkeligheden bare rigtig dejlig at arbejde sammen med. Workhero får mine varmeste anbefalinger og de vil fremadrettet være dem, jeg vender mig til når det handler om online markedsføring. Det har været og er en fornøjelse at have jer som wingwomen. Tak for jer!”

Som noget helt unikt inden for copywriting-feltet kan vi føre dine kunder hele vejen

I WorkHero stopper vi ikke ved copywriting! Selv den bedste tekst rammer ikke plet, hvis ikke den sættes op og bruges rigtigt. Bliver den det, kan den omvendt løbe stærkt og nå langt ud og fortælle dine potentielle kunder, hvorfor de skal investere penge i lige netop din virksomhed. 

Vi er derfor også eksperter i den teknik, der overtager, når vi har skrevet nyhedsbrevet og blogindlægget, og når annonceteksterne ligger klar på dit bord og venter på at komme ud og skabe resultater for dig.

Når vi har skrevet teksterne, skal du ikke ud og have fat i en anden samarbejdspartner til at sætte den tekniske del op. Noget kun få andre tekstforfattere kan tilbyde.

Vil du også opnå større synlighed, flere leads og tjene flere penge gennem velskrevne og stærke tekster, der virker?

Kontakt os, og hør mere.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!