WorkHeros logo

WorkHeros Klippekort

Klippekort – 20 klip

Klippekort – 20 klip

Klippekort – 20 klip

20 timers effektiv arbejdstid! 💪

15.000,00 kr.

20-timersklippekortet er til dig, der har brug for hjælp til din marketingsindsats hele vej rundt, eller har brug for hjælp på et større projekt.

Det vil dog altid afhænge meget af dit udgangspunkt, hvor langt vi kan nå på 20 timer. Her er eksempler på opgaver, vi har løst for vores kunder på 20 timer:

  • En leadadskampagne på Facebook, som skaffer nye tilmeldinger til dit nyhedsbrev samt en mindre mailserie til de nye leads, som leder dem hen mod et salg af dit produkt/ydelse.
  • En længere e-mailserie, som opsættes i en automatisering i Mailchimp, Simplero eller et tredje CRM program, så du fastholder interessen og opbygger en relation med dine leads med målet om at konvertere dem til kunder.
  • Tekster og visuelt materiale, opsætning og løbende optimering af en større Facebookkampagne med eksempelvis lynoplevelser og retargeting-annoncer.
  • Google ads-kampagne, der skal lede relevant søgetrafik ind på en landingsside, hvor folk kan booke en tid eller købe et produkt.
  • Søgeordsanalyse og SEO-strategi til din hjemmeside og implementering af de væsentligste punkter – herunder hastighedsoptimering af din hjemmeside.
  • Strategi, planlægning og tekstforfatning af indhold til en e-mailkampagne eller en række blogindlæg.

Dette er kun få eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig med på 20 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt!

Brug for et andet antal klip?