Vores helte står klar til at hjælpe

Vil du have flere kunder som SaaS-virksomhed? Hjælp til online markedsføring for SaaS-virksomheder

Synliggør værdien af jeres produkter

Markedsføring af SaaS virksomheder kan være en udfordring. Hvem er jeres kunder helt nøjagtigt? Hvilke konkrete udfordringer kan jeres SaaS produkter løse for dem? Og hvordan får I dem til at forstå værdien af jeres produkter, så de forbliver tilfredse kunder i netop jeres virksomhed?

“WorkHero har i vinteren 2022 været med til at skabe en rød tråd i den danske markedsføring af de SaaS produkter, vi i TM Group arbejder med at markedsføre til call- og kundeservicecentre. Solvej og Matilde har navigeret i et ofte komplekst landskab med mange aktører og formået at fremhæve det mest essentielle og gøre produkterne forståelige for vores kunder.”

Personlig og fleksibel hjælp til din SaaS-virksomhed

Hos WorkHero brænder vi for at hjælpe SaaS virksomheder med at udarbejde knivskarpe marketingstrategier, der skaber online synlighed og ikke mindst øget salg. Vi holder jer i hånden og gør vores til, at tågen langsomt letter, så vejen mod jeres succes pludselig snor sig helt åbenlyst foran jer.

Det gør vi bl.a. ved at bidrage med vores ekspertviden inden for:

 • Bullet-email
  Content – så målgruppen får øjnene op for værdien af jeres SaaS produkter.
 • Bullet-seo
  SEO – så I bliver set, når potentielle kunder søger efter det, I kan hjælpe med.
 • Bullet-Sociale Medier
  Sociale medier – så I kan opbygge de relationer, der er afgørende for jeres succes.
 • Bullet-Facebookannoncering
  Annoncering – så flere potentielle kunder opdager jer og det, I tilbyder.
 • Bullet - E-mailmarkedsføring
  E-mails – så målgruppen husker jer, når de har brug for jeres SaaS produkter.

Som marketingbureau kan vi både tydeliggøre og synliggøre jeres værdi, så I bliver fundet og husket – uanset om I er målrettet B2C eller B2B.

Med en solid marketingstrategi åbner I en dør til en verden, jeres potentielle kunder har svært ved at lukke igen. Fordi deres verden er blevet større. Fordi de ved at investere i netop jeres løsninger, får noget retur, de ikke kan leve uden.

Vi er eksperter i at omsætte kompleks viden til forståelige og konkrete historier.

Derfor gør vi brug af storytelling i vores markedsføring. Fordi mennesker husker historier. Og fordi det er langt mere effektivt end knastør data og store ord.

I samarbejde med jer kan vi:

 • lægge en klar plan for jeres markedsføring med afsæt i jeres formål og målsætninger.
 • give jeres skræddersyede plan vinger, så jeres målgruppe finder jer, når de har brug for jeres hjælp til at løse en udfordring.
 • opbygge et solidt fundament af potentielle kunder, der gerne vil lære jer og jeres produkter bedre at kende.
 • omsætte kompleks viden til konkrete fortællinger og bruge dem på relevante platforme som f.eks. Google, LinkedIn, jeres hjemmeside eller via e-mail.
 • forvandle potentielle kunder til betalende kunder, der bliver hos jer frem for hos konkurrenten.

Gennem årene har vi skabt resultater for flere SaaS virksomheder – både med eksperthjælp til udarbejdelse og implementering af marketingstrategier og til at få helt konkrete opgaver eller kampagner ud over rampen.

Skal vi også hjælpe jer i mål?

"Som ekspert og solo-konsulent er den væsentligste driver for min forretning et kontinuerligt flow af interesserede kunder. Det kræver helt lavpraktisk og kontinuerlig eksekvering af en række marketingsopgaver, såsom at skrive case stories, opdatere website osv.. WorkHero er her en value-for-money no brainer".

Jeg vil høre mere!

Hvis du er klar til at høre mere, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uformel snak om din virksomhed.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!