Vores helte står klar til at hjælpe

Vil du have flere klienter som psykolog? Hjælp til online markedsføring

Dine klienter er derude

Hvis du skal have succes med Facebookannoncering, handler det i høj grad om at vide, hvem du helt præcist skal målrette. Facebook gemmer på en masse data om os allesammen, som gør det arbejde meget nemmere.
Men du skal vide, hvor dine potentielle kunder hænger ud på Facebook – og det gør vi, så vi rammer din målgruppe lige i krydderen med dine budskaber.

“Jeg har hyret WorkHero til at stå for al min Facebook-annoncering, og det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke har gjort det for længe siden. De sætter alt op og justerer løbende, så jeg hele tiden får størst muligt resultat for mine annoncekroner. Og det hele tager dem en brøkdel af den tid, jeg selv ville bruge på at sætte noget op, der konverterede langt dårligere. God service, højt informationsniveau og kompetent rådgivning. Jeg er meget tilfreds!”

Det handler om at være synlig

Markedsføring handler nemlig om meget mere end salg. Det handler om at hjælpe dine fremtidige klienter ved at dele ud af din viden, dine kompetencer og skabe troværdighed samt være synlig, når potentielle klienter skal finde dig.

Derfor hjælper vi bl.a. dig, der er psykolog eller terapeut med at optimere din online tilstedeværelse, så du kan:

 • Få flere klienter i klinikken
 • Blive set online
 • Opbygge et brand og positionere dig som ekspert inden for dit speciale

Hvis du er psykolog, gætter vi på, at du gerne vil bruge din tid på det, du rent faktisk er uddannet til – det vil sige at hjælpe folk gennem samtaler, workshops eller supervision.

Vi kan klare markedsføringen, så du kan fokusere på det, du er bedst til: Dit virke som psykolog.

Få din egen personlige marketing-medarbejder

Hos WorkHero får du din egen marketingmedarbejder, der løbende kan hjælpe med følgende opgaver inden for online markedsføring:

 • Bullet-seo
  Søgemaskineoptimering på din hjemmeside – så dine klienter kan finde dig i Google
 • Bullet-tekstforfatning
  Tekstforfatning af blogindlæg – så du kan dele ud af din viden og positionere dig som ekspert.
 • Bullet-email
  Udformning af nyhedsbreve samt automatiske e-mail serier – så du kan dele ud af din viden og potentielle klienter kan opbygge tillid til dig og din ekspertise.
 • Bullet-Facebookannoncering
  Annoncering på Facebook og Instagram – så du kan opbygge et publikum af potentielle klienter
“Jeg troede i lang tid, at jeg godt selv kunne styre det der med SEO og Adwords, men måtte bare til sidst erkende, at det kunne jeg ikke, og at det virkelig godt kan betale sig at få nogle professionelle til at tage sig af det. Og professionelle, det er WorkHero – de leverer og er altid på pletten til at hjælpe mig med min markedsføring online, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til – mit psykologfaglige virke.”

Jeg vil høre mere!

Hvis du er klar til at høre mere, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uformel snak om din virksomhed.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!