Vil du have flere klienter som psykolog?

Hjælp til online markedsføring

Dine klienter er derude

Er du privatpraktiserende psykolog eller en del af et større psykologhus, hvor I gerne vil gøre det lettere for nye klienter at finde jer online?

Mange psykologer forbinder ordet markedsføring med salg, og som psykolog ser du med stor sandsynlighed ikke dig selv som sælger – men du vil garanteret gerne have at de, der reelt har brug for dine kompetencer kan finde dig og din praksis, hvis du er den rette psykolog for dem?

Det handler om at være synlig

Markedsføring handler nemlig om meget mere end salg. Det handler om at hjælpe dine fremtidige klienter ved at dele ud af din viden, dine kompetencer og skabe troværdighed samt være synlig, når potentielle klienter skal finde dig.

Derfor hjælper vi bl.a. dig, der er psykolog eller terapeut med at optimere din online tilstedeværelse, så du kan:

 • Få flere klienter i klinikken
 • Blive set online
 • Opbygge et brand og positionere dig som ekspert inden for dit speciale

Hvis du er psykolog, gætter vi på, at du gerne vil bruge din tid på det, du rent faktisk er uddannet til – det vil sige at hjælpe folk gennem samtaler, workshops eller supervision.

Vi kan klare markedsføringen, så du kan fokusere på det, du er bedst til: Dit virke som psykolog.

Få din egen personlige marketingmedarbejder

Hos WorkHero får du din egen marketingmedarbejder, der løbende kan hjælpe med følgende opgaver inden for online markedsføring:

 • null
  Søgemaskineoptimering på din hjemmeside – så dine klienter kan finde dig i Google

 • null
  Tekstforfatning af blogindlæg – så du kan dele ud af din viden og positionere dig som ekspert.

 • null
  Udformning af nyhedsbreve samt automatiske e-mail serier – så du kan dele ud af din viden og potentielle klienter kan opbygge tillid til dig og din ekspertise.

 • null
  Annoncering på Facebook og Instagram – så du kan opbygge et publikum af potentielle klienter
markedsføring for psykologer

Marlene Schmidt, psykolog

“Jeg troede i lang tid, at jeg godt selv kunne styre det der med SEO og Adwords, men måtte bare til sidst erkende, at det kunne jeg ikke, og at det virkelig godt kan betale sig at få nogle professionelle til at tage sig af det. Og professionelle, det er WorkHero – de leverer og er altid på pletten til at hjælpe mig med min markedsføring online, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til – mit psykologfaglige virke.”

markedsfoering-for-psykologer

Heidi Agerkvist, familiepsykolog

“Jeg har hyret WorkHero til at stå for al min facebookannoncering, og det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke har gjort det for længe siden.
De sætter alt op og justerer løbende, så jeg hele tiden får størst muligt resultat for mine annoncekroner.
Og det hele tager dem en brøkdel af den tid, jeg selv ville bruge på at sætte noget op, der konverterede langt dårligere.

God service, højt informationsniveau og kompetent rådgivning.
Jeg er meget tilfreds!”

Jeg vil gerne høre mere