WorkHeros logo

Bliv synlig online

Lad os sammen synliggøre din virksomhed Se, hvordan jeg kan hjælpe

Jeg gør dig synlig blandt dine potentielle kunder

WorkHero er din fleksible marketing-superhelt. Sammen lægger vi en plan for, hvilke online marketing-tryllerier der fungerer for dig. Og jeg sørger for at få tingene gjort – uanset om det drejer sig om Google ads, Facebook-, LinkedIn- eller Instagram-annoncering, SEO, e-mailmarkedsføring eller tekstforfatning til blogs og web.

Er det noget for mig?

Jeg er specialiseret i at hjælpe folk, der lever af at sælge deres viden. Jeg kan hjælpe dig, hvis du er en enmandshær eller har 50 ansatte. Hvis du arbejder i et konsulenthus, som psykolog, bogholder, foredragsholder, med specialiseret viden eller har opgaven som marketing manager i en SaaS-virksomhed 😊

Du får din helt egen fleksible marketings-medarbejder

Der er mange fordele ved et samarbejde med mig. Her er blot et udpluk:

 • Jeg er vant til at arbejde effektivt og få skabt overblik i en virksomhed som din.
 • Jeg er uddannet inden for kommunikatiion og markedsføring og brænder for at skrive fængende (og fejlfri) tekster, som din målgruppe handler på.
 • Jeg har stor erfaring med alt fra Emailautomatisering og Facebookannoncering til Google ads, LinkedIn-annonering og SEO. Jeg kan kort sagt hjælpe dig med det meste inden for online synlighed.
 • Skulle der være tekniske kompetencer, som jeg ikke har i superhelterygsækken, så har jeg stadig min tidligere meget dygtige (og nørdede) kollega, Brian, eksternt tilknyttet 😊 Du skal derfor ikke ud og have fat i hjælp et andet sted, når teknikken driller.
 • Du skal ikke bekymre dig om at betale for feriepenge, kontorplads eller pension. Du betaler kun for effektive arbejdstimer, og det giver dig branchens mest fleksible sparrings- og eksekveringspartner til online markedsføring.

Fleksibel marketingshjælp Priser

Kom i gang med det samme med at øge og forbedre din online synlighed, så du bliver fundet af de rette
– dem som gerne vil købe det, du sælger.

Køb et klippekort på 5, 10 eller 20 timer

–  og få hjælp til det, du har brug for her og nu for at få mere synlighed, flere leads og kunder.

Har du brug for fast månedlig hjælp?
Eller et mere intensivt forløb med optimering af din online synlighed? Kontakt mig, hvis du vil have en god pris på et fast samarbejde.

5 klip
Superhelt megamenu

Basic-Hero

4.500 kr.
10 klip
Superhelt megamenu

Boost-Hero

8.500 kr.
20 klip
Superhelt megamenu

Super-Hero

16.000 kr.

Hvad får du for 5, 10 og 20 timer? Priseksempler

Hvad kan du få for 5 klip? Priseksempel

Har du en helt konkret udfordring, som driller eller en mindre opgave, som du enten ikke selv kan eller har tid til at løse?

Det kan være, at du har en opsætning på din hjemmeside, som du mangler hjælp til, eller du har alle tekster og det visuelle klar til din Facebookkampagne, men bøvler med annoncemanager?
Måske vil du blot have hjælp til at læse dine nyhedsbreve igennem og optimere indholdet, så det får din modtager til at forstå og handle på det?

På 5 timer vil jeg i de fleste tilfælde f.eks. kunne:

 • Opdatere og genstarte en eksisterende Facebookkampagne
 • Opsætte en Facebookkampagne, hvor du selv har alt indhold (og din annoncekonto allerede er sat op)
 • Lave mindre opdateringer på din hjemmeside
 • Klare tekniske udfordringer, når der er noget, der driller

Dette er kun få eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med på 5 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt! I langt de fleste tilfælde vil omfanget af opgaven afhænge af, hvordan din eksisterende opsætning ser ud. En Facebookkampagne vil eksempelvis tage længere tid, hvis der først skal oprettes annoncekonto, opsættes pixel/tracking osv.

Hvad kan du få for 10 klip? Priseksempel

10-timersklippekortet er til dig, der har brug for hjælp til flere områder af din marketingsindsats, eller har brug for hjælp til mindre kampagner.

Det vil altid afhænge meget af dit udgangspunkt, hvor langt jeg kan nå på 10 timer, men herunder har jeg samlet nogle eksempler på opgaver, jeg har løst på 10 timer.

På 10 timer vil jeg i de fleste tilfælde f.eks. kunne:

 • Lave en kampagne på fem nyhedsbreve, som opsættes i en automatisering i Mailchimp, Simplero eller et tredje CRM-program.
 • Lave tekster og visuelt materiale, opsætte og løbende optimere en Facebookkampagne med lead ads, der skal få tilmeldinger til et nyhedsbrev.
 • Opsætte en Google ads-kampagne, der skal lede relevant søgetrafik ind på en landingsside, hvor folk kan booke en tid eller købe et produkt.
 • Lave søgeordsanalyse og SEO-strategi til hjemmeside og implementere de mest kritiske punkter.
 • Lægge strategi og planlægge indhold til en e-mailkampagne, hvor du selv skriver indhold ud fra et skelet, jeg har lavet, hvorefter jeg retter til og sætter op på den mest effektive måde. På 10 timer kan jeg f.eks. lave en plan for dit nyhedsbrev i de kommende tre måneder.

Dette er kun få eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med på 10 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt! I langt de fleste tilfælde vil omfanget af opgaven afhænge af, hvordan din eksisterende opsætning ser ud. En e-mailkampagne vil eksempelvis tage længere tid, hvis der først skal oprettes en konto på en e-mailplatform, oprettes lister og tilmeldingsformular til din hjemmeside osv.

Hvad kan du få for 20 klip? Priseksempel

20-timersklippekortet er til dig, der har brug for hjælp til din marketingsindsats hele vej rundt, eller har brug for hjælp på et større projekt.

Det vil dog altid afhænge meget af dit udgangspunkt, hvor langt jeg kan nå på 20 timer, men herunder har jeg samlet nogle eksempler på opgaver, jeg har løst for vores kunder på 20 timer.

På 20 timer vil jeg i de fleste tilfælde f.eks. kunne:

 • Opsætte en leadadskampagne på Facebook, som får nye tilmeldinger til dit nyhedsbrev, samt en mindre mailserie til de nye leads, som leder dem hen mod et salg af dit produkt/ydelse.
 • Lave en længere e-mailserie, som opsættes i en automatisering i Mailchimp, Simplero eller et tredje CRM-program, så du fastholder interessen og opbygger en relation med dine leads.
 • Lave tekster og visuelt materiale, opsætte og løbende optimere en større Facebookkampagne med eksempelvis lynoplevelser og retargeting-annoncer.
 • Opsætte en Google ads-kampagne, der skal lede relevant søgetrafik ind på en landingsside, hvor folk kan booke en tid eller købe et produkt.
 • Lave søgeordsanalyse og SEO-strategi til din hjemmeside og implementering af de væsentligste punkter - herunder hastighedsoptimering af hjemmesiden.
 • Lægge strategi, planlægge og skrive indhold til en e-mailkampagne eller en række blogindlæg.

Dette er kun få eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med på 20 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt! I langt de fleste tilfælde vil omfanget af opgaven afhænge af, hvordan din eksisterende opsætning ser ud. En SEO-strategi og -implementering på din hjemmeside vil eksempelvis tage længere tid, hvis der slet ikke er lavet noget som helst SEO-relateret på siden i forvejen.

“Vi har brugt WorkHero i flere år og kan ikke anbefale dem nok! Det er en super fleksibel løsning for os, da vores behov for ekstern hjælp er svingende. Vi sikrer, at vi har den nyeste viden og derved udfører tingene optimalt. Vi får både hjælp til nyhedsbreve, automation flows samt annoncering på Facebook og Instagram. WorkHero fungerer som vores rådgiver og sparringspartner – og de eksekverer på det, vi ikke selv kan eller har tid til. Deres månedlige opsamling på igangværende opgaver og deres punktlige timeregistrering giver mig et overblik over, hvor langt vi er, indsigt i økonomien og vished om, at der er styr på tingene.”

Det sker der, når du har købt dit klippekort

Så snart du har købt dit klippekort, begynder jeg at stryge heltekappen! 🙂

Min vigtigste mission på de 5, 10, eller 20 timer er, at vi får skabt de resultater, der skal til for, at du bliver synlig online, og din målgruppe finder dig (og køber af dig), og at du kan læne dig tilbage med ro i maven.

Inden for 24 timer efter dit køb, modtager du en mail fra fra mig. Her aftaler vi et tidspunkt for enten et møde online eller over telefon. Til mødet aftaler vi, hvordan dit klippekort bruges bedst muligt ud fra dine ønsker.

Vi afholder mødet/samtalen

Til mødet fortæller du om din virksomhed samt hvilke resultater, du ønsker at opnå.
hvordan vi bedst får dig synliggjort. Derudfra laver vi en aftale om samarbejdet og aftaler, hvornår vi skal gå i gang med opgaverne.

Jeg kaster mig over opgaverne

Jeg går straks i gang med de aftalte opgaver, medmindre vi på mødet aftalte et specifikt tidspunkt for opstarten.
Om opgaven lyder på 5, 10 eller 20 timer, sørger jeg for at nå i mål med opgaven inden for den aftalte tidsfrist.

Du bliver kontaktet af mig

Inden for 24 timer efter dit køb, modtager du en mail fra mig. Her aftaler vi et tidspunkt for enten et møde online eller over telefon.

Heltekappen stryges

Jeg stryger heltekappen, læser det, du eventuelt allerede har liggende online om din virksomhed og gør mig klar til samarbejdet.

Afslutning, rapportering og evt. videre samarbejde

Det kan variere fra opgave til opgave, hvordan jeg rapporterer tilbage, når opgaven er klaret. Ved en kampagne på Facebook får du f.eks. i første omgang besked, når kampagnen er sat op og skudt i gang, og når kampagnen er afsluttet, får du tilsendt en rapport med resultaterne.
Til sidst drøfter vi, om der er nogle oplagte muligheder at gå videre med efter kampagnen, eller om du skulle have andre marketingopgaver, du har brug for hjælp til at løse.

Hvad kan du bruge klippekortet på?

Jeg er specialiseret i alle grene af online synlighed. Jeg elsker at skrive og skriver tekster, der får din modtager til at handle.

Men jeg stopper ikke der!

Teksterne arbejder først for dig, når de er kommet ud på den rigtige platform og sat op på den helt rigtige måde! Derfor er jeg også specialist i den teknik, der tager over, når jeg har sat det sidste punktum.

Jeg navigerer med sikker hånd i Facebook annoncemanager, på Google, i Simplero, Mailchimp, Active Campaign, Easy, LinkedIn annoncemanager, osv. 

Det er et bredt felt, det ved jeg godt. 

Jeg synes selv, at det er så øv at købe et fysisk produkt for så at komme hjem og finde ud af, at der mangler en eller anden teknisk dims, som du lige skal købe, før du kan tage produktet i brug. Eller måske bare et nyt legetøj, hvor batterierne ikke følger med? (og du er løbet tør og opdager det søndag aften, hvor alt er lukket). Sådan er det også lidt med online markedsføring.

Og jeg synes ikke rigtig, at jeg kan kalde mig ‘WorkHero’, hvis jeg efterlader dig alene ude i ødemarken med en supergod tekst i hånden, men ingen at vise den til!

Derfor har jeg også holdt godt fast i min tidligere kollega, Brian, som kan løse evt. mere komplicerede tekniske opgaver, der er en risiko for at støde på inden for online markedsføring. 

Hvem er jeg?

Mit navn er Solvej. I 2021 overtog jeg WorkHero efter at have været ansat i virksomheden i en række år. Inden jeg kom til WorkHero, tog jeg en bachelor i erhversvsprog og kommunikation og en kandidat i Sprogspykologi og arbejdede med kommunikation og markedsføring i en række andre sammenhænge. 

Min ambition er at gøre det nemt, overskueligt og sjovt at have mig med på dit hold – alt i mens jeg skaber resultater

Jeg glæder mig til at hoppe med på dit hold!

Læs mere om mig her:
Mød din WorkHero →

"Som ekspert og solo-konsulent er den væsentligste driver for min forretning et kontinuerligt flow af interesserede kunder. Det kræver helt lavpraktisk og kontinuerlig eksekvering af en række marketingsopgaver, såsom at skrive case stories, opdatere website osv.. WorkHero er her en value-for-money no brainer".

Er du i tvivl, om klippekort er det rette for dig? Måske vil du hellere indlede et fast samarbejde med mig?

Jeg elsker at arbejde fast sammen med mine kunder. Sådan skaber vi de allerbedste resultater på længere sigt. Ved et fast samarbejde kan jeg også ofte tilbyde en lavere timepris. Klippekortet kan dog være en god måde for dig at prøve et samarbejde med mig af. Det kan også være, at du lige nu mangler hjælp til en enkeltstående opgave. Eller dit behov for hjælp er så sporadisk, at det ikke giver mening med et fast samarbejde.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette?
Eller har du andre spørgsmål?
Så tøv ikke med at tage kontakt!
Jeg svarer dig inden for 24 timer på mailen.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!