WorkHeros logo

Sæt dit salg på autopilot med

Email automations – varm dine potentielle kunder op uden at røre en finger

Skab relationer og salg med smarte flows

Hånden på hjertet: Får du sendt nok gode mails af sted til alle de, der har skrevet sig op til dit nyhedsbrev? Mails der giver værdi og bringer din virksomhed tættere på dine potentielle kunder. Mails der øger dit salg.

Måske har du masser af gode idéer til nyhedsbreve, som du bare ikke får ud over rampen. Måske er du helt tom for idéer, og derfor hører din email-liste ikke fra dig. Måske synes du, det er spild af din tid at bruge krudt på at skrive mails, for ja, det tager tid.

Uanset hvad, kan email automatisering være med til at løse din udfordring, så du kan tage resultaterne i din virksomhed til et højere niveau.

Hiv fat i os til et uforpligtende møde, og lær, hvordan vi kan hjælpe dig!

Email automatisering skaber:

  • EFFEKTIVITET: Fordi du kan sende personlige og målrettede mails til mange modtagere på én gang – det sparer tid og øger effektiviteten.
  • PERSONALISERING: Fordi du kan personalisere dine mails og tilpasse dem til modtagerens interesser og adfærd – det øger chancerne for, at dine mails bliver åbnet og læst.
  • KONTINUITET: Fordi du sikrer, at dine mails bliver sendt af sted, selv om du eller dine kolleger ikke er til stede – det skaber flow i din forretning.

Læn dig tilbage og få kunder

Kunne det ikke være skønt, hvis du kunne læne dig tilbage, fordi du én gang for alle havde fået opsat et flow, der sendte nyhedsbreve ud til alle nye tilmeldte på din email-liste?

Vink farvel til at bekymre dig om, at de nu ikke har hørt fra dig i flere måneder. Og glæd dig over, at dine nyhedsbreve arbejder for dig – og skaber salg.

Der findes nemlig en løsning, der kan hjælpe dig med at opbygge de relationer, der gør leads til kunder via dit nyhedsbrev. Løsningen er automatiserede email flows. Ja, du hørte rigtigt – du kan automatisere skidtet! En del af det i hvert fald…

Nyhedsbreve er nemlig stadig et af de bedste steder at sælge, da der er tale om ‘permission-marketing’ – dine læsere har selv lukket dig ind i deres indbakke.

“WorkHero har det sidste års tid hjulpet mig med alt fra sparring på min markedsføring, hjælp til Facebook-annoncering og e-mail markedsføring. De er hurtige og tilbyder selv hjælp, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for, hvilket blandt andet resulterer i mere effektive e-mail kampagner.

Jeg er gået fra at være offline psykolog til online psykolog med masser af tilmeldinger til mine online forløb.”

Vidste du f.eks., at du kan:

  • Opsætte et helt flow, så din email-liste fast modtager indhold de første måneder, de er på dit nyhedsbrev?
  • Sende flere nyhedsbreve, afhængigt af om folk klikker på dit indhold (og dermed er ekstra varme leads) helt automatisk?
  • Indbygge en kampagne i dine automatiserede nyhedsbreve, der kan forkorte beslutningsprocessen hos dine potentielle købere på særlige produkter eller services?

Skal vi skrive, opsætte og automatisere dine nyhedsbreve?

Et samarbejde kan se ud på rigtig mange måder. Vi er altid inde over både tekstforfatning, opsætning og automatisering i større eller mindre grad. Nogle gange klarer vi det hele – andre gange skriver vores kunder f.eks. selv teksten og får os til at kigge igennem, rette til og sætte op. Nogle gange hyres vi ind til at lave en enkelt velkomst-mailserie på 10 mails – andre gange er det et langvarigt samarbejde, hvor vi står for at holde din mailliste varm og sørge for, at den konverterer! Kontakt os, og hør mere om mulighederne.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!