Vores helte står klar til at hjælpe

Vil du have flere kunder som coach? Hjælp til online markedsføring

Synliggør din ekspertise som coach

Er du selvstændig coach? Eller arbejder du med coaching i en mindre virksomhed? Så tænker du nok allerede over, hvordan du kan gøre det lettere for nye kunder at finde din virksomhed på nettet.

Uanset om du tilbyder coaching til private eller virksomheder, eller du udbyder uddannelser til andre coaches, er der flere ting, du kan gøre for at kunderne vælger dig frem for konkurrenterne.

Her spiller online markedsføring en vigtig rolle.

“Matilde fra WorkHero mestrer både den bløde og hårde del, når hun hjælper mig med at effektivisere min online markedsføring og udvikle min web-identitet. Hun arbejder hurtigt, fokuseret og med en sjældent set indlevelsesevne. For en lille virksomhed som min – findes der ikke noget mere luksuriøst og effektivt end at sende mine tekster til Matilde, og hun så tager sig af dem derfra. Matilde har katapulteret min online tilstedeværelse og hjulpet mig til næste niveau, når vi taler markedsføring og branding. Matilde og WorkHero-team’et får mine allerbedste anbefalinger!”

Skil dig ud i mængden af coaches

Ved hjælp af en stærk online profil kan du hjælpe endnu flere med at frigøre deres fulde potentiale, hvad enten du er karrierecoach, ledelsescoach, livsstilscoach eller noget helt fjerde.

Hos WorkHero hjælper vi dig med at styrke din online tilstedeværelse, så du bl.a. kan:

 • Få flere kunder i din coachingvirksomhed
 • Nå bredere ud og vise, at du er ekspert inden for dit felt
 • Skabe et brand med afsæt i relationer og troværdighed

Vi står for din online markedsføring, så du får frihed til at bruge tid på det, du er bedst til. Nemlig at hjælpe dine kunder med at opnå deres mål og drømme.

Arbejder du med coaching, og vil du nå længere ud end blot dit eksisterende netværk? Så kan vi hjælpe dig!

Personlig og fleksibel hjælp til din coachingvirksomhed

I et samarbejde med WorkHero får du din helt egen personlige marketingmedarbejder, der står klar til at hjælpe dig med følgende opgaver inden for online markedsføring:

 • Bullet-seo
  Søgemaskineoptimering – så potentielle kunder kan finde dig, når de laver en søgning i Google.
 • Bullet-tekstforfatning
  Tekstforfatning af artikler og blogindlæg – så du kan positionere dig som ekspert inden for dit felt.
 • Bullet-email
  Udformning af nyhedsbreve samt automatiske e-mail serier – så du kan vække tillid ved at dele ud af din viden og udbygge din e-mail liste med friske leads.
 • Bullet-Facebookannoncering
  Annoncering på Facebook og Google – så du kan opbygge et publikum af potentielle kunder, der kan lide det, du tilbyder.

Jeg vil høre mere!

Hvis du er klar til at høre mere, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uformel snak om din virksomhed.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!