WorkHeros logo

Koncept og priser

Bliv synlig online Vi hjælper dig med at opbygge dit publikum og tjene flere penge.

Vi gør dig synlig blandt dine potentielle kunder

WorkHero er din fleksible marketing-superhelt.

Vi sikrer, at du har styr på din online markedsføring, så dine kunder finder dig og køber fra dig!

Sammen lægger vi en plan for, hvilke online marketing-tryllerier der fungerer for dig.

Og vi sørger for at få tingene gjort – uanset om det drejer sig om Google ads, Facebook- eller Instagram-annoncering, SEO, e-mailmarkedsføring eller tekstforfatning til blogs og web.

Er det noget for mig?

Vi er specialiserede i at hjælpe folk, der lever af at sælge deres viden. Vi kan hjælpe dig, hvis du er en enmandshær eller har 50 ansatte. Hvis du arbejder i et konsulenthus, som psykolog, bogholder, foredragsholder, med specialiseret viden eller har opgaven som marketing manager i en SaaS-virksomhed. 

Fælles for vores kunder er, at de ikke har tid eller ressourcer til selv at klare markedsføringen – så vi fikser det for dem.

3 kvinder sidder udendørs med deres computere

Du får din egen fleksible marketings-medarbejder med et helt team bag

Der er mange fordele ved et samarbejde med os. Her er blot et udpluk:

 • Vi er vant til at arbejde effektivt og få skabt overblik i en virksomhed som din.
 • Vi arbejder bredt med alle markedsføringsdiscipliner og har stor erfaring. Vi bruger derfor ikke tid på at tilegne os nye kompetencer eller ny viden, men kan gå direkte til kerneopgaven.
 • Du får ikke blot én men hele tre marketingmedarbejdere tilknyttet. (Bare rolig du skal ikke forholde dig til os allesammen, men har en eller to af os fast tilknyttet. Resten af os arbejder bag kulissen, men mindst lige så engageret, på at synliggøre dig og dit brand!)
 • Fordi vi er tre, som alle er meget forskellige - men dog har det tilfælles, at vi er dygtige tekstforfattere og skarpe inden for markedsføring - så er der ikke den opgave inden for online synlighed, vi ikke kan løse! Kreative tekster og automatiseringer, der konverterer? Tjek. Google ads og Facebookannoncering? Tjek. Hjemmesidesikkerhed, kodning eller andet nørderi? Tjek. Vi klarer det hele for dig, så du står økseskarpt online!
 • Du skal ikke bekymre dig om at betale for feriepenge, kontorplads eller pension. Du betaler kun for effektive arbejdstimer, og det giver dig branchens mest fleksible sparrings- og eksekveringspartner til online markedsføring.

Online markedsføring Priser

Kom i gang med det samme med at øge og forbedre din online synlighed, så du bliver fundet af de rette
– dem som gerne vil købe det, du sælger.

 

Køb et klippekort på 5, 10 eller 20 timer

–  og få din helt egen hero, som kan hjælpe dig med det, du har brug for her og nu for at få mere synlighed, flere leads og kunder.

 

Har du brug for fast månedlig hjælp?
Eller et mere intensivt forløb med optimering af din online synlighed? Kontakt os, hvis du vil have en god pris på et fast samarbejde.

5 klip

Basic-Hero

4.500 kr. + moms
10 klip

Boost-Hero

8.500 kr. + moms
20 klip

Super-Hero

15.000 kr. + moms

Hvad får du for 5, 10 og 20 timer? Priseksempler

Hvad kan du få for 5 klip? Priseksempel

Har du en helt konkret udfordring, som driller eller en mindre opgave, som du enten ikke selv kan eller har tid til at løse?

Det kan være, at du har en opsætning på din hjemmeside, som du mangler hjælp til, eller du har alle tekster og det visuelle klar til din Facebookkampagne, men bøvler med annoncemanager?
Måske vil du blot have hjælp til at læse dine nyhedsbreve igennem og optimere indholdet, så det får din modtager til at forstå og handle på det?

På 5 timer vil jeg i de fleste tilfælde f.eks. kunne:

 • Opdatere og genstarte en eksisterende Facebookkampagne
 • Opsætte en Facebookkampagne, hvor du selv har alt indhold (og din annoncekonto allerede er sat op)
 • Lave mindre opdateringer på din hjemmeside
 • Klare tekniske udfordringer, når der er noget, der driller

Dette er kun få eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med på 5 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt! I langt de fleste tilfælde vil omfanget af opgaven afhænge af, hvordan din eksisterende opsætning ser ud. En Facebookkampagne vil eksempelvis tage længere tid, hvis der først skal oprettes annoncekonto, opsættes pixel/tracking osv.

Hvad kan du få for 10 klip? Priseksempel

10-timersklippekortet er til dig, der har brug for hjælp til flere områder af din marketingsindsats, eller har brug for hjælp til mindre kampagner.

Det vil altid afhænge meget af dit udgangspunkt, hvor langt jeg kan nå på 10 timer, men herunder har jeg samlet nogle eksempler på opgaver, jeg har løst på 10 timer.

På 10 timer vil jeg i de fleste tilfælde f.eks. kunne:

 • Lave en kampagne på fem nyhedsbreve, som opsættes i en automatisering i Mailchimp, Simplero eller et tredje CRM-program.
 • Lave tekster og visuelt materiale, opsætte og løbende optimere en Facebookkampagne med lead ads, der skal få tilmeldinger til et nyhedsbrev.
 • Opsætte en Google ads-kampagne, der skal lede relevant søgetrafik ind på en landingsside, hvor folk kan booke en tid eller købe et produkt.
 • Lave søgeordsanalyse og SEO-strategi til hjemmeside og implementere de mest kritiske punkter.
 • Lægge strategi og planlægge indhold til en e-mailkampagne, hvor du selv skriver indhold ud fra et skelet, jeg har lavet, hvorefter jeg retter til og sætter op på den mest effektive måde. På 10 timer kan jeg f.eks. lave en plan for dit nyhedsbrev i de kommende tre måneder.

Dette er kun få eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med på 10 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt! I langt de fleste tilfælde vil omfanget af opgaven afhænge af, hvordan din eksisterende opsætning ser ud. En e-mailkampagne vil eksempelvis tage længere tid, hvis der først skal oprettes en konto på en e-mailplatform, oprettes lister og tilmeldingsformular til din hjemmeside osv.

Hvad kan du få for 20 klip? Priseksempel

20-timersklippekortet er til dig, der har brug for hjælp til din marketingsindsats hele vej rundt, eller har brug for hjælp på et større projekt.

Det vil dog altid afhænge meget af dit udgangspunkt, hvor langt jeg kan nå på 20 timer, men herunder har jeg samlet nogle eksempler på opgaver, jeg har løst for vores kunder på 20 timer.

På 20 timer vil jeg i de fleste tilfælde f.eks. kunne:

 • Opsætte en leadadskampagne på Facebook, som får nye tilmeldinger til dit nyhedsbrev, samt en mindre mailserie til de nye leads, som leder dem hen mod et salg af dit produkt/ydelse.
 • Lave en længere e-mailserie, som opsættes i en automatisering i Mailchimp, Simplero eller et tredje CRM-program, så du fastholder interessen og opbygger en relation med dine leads.
 • Lave tekster og visuelt materiale, opsætte og løbende optimere en større Facebookkampagne med eksempelvis lynoplevelser og retargeting-annoncer.
 • Opsætte en Google ads-kampagne, der skal lede relevant søgetrafik ind på en landingsside, hvor folk kan booke en tid eller købe et produkt.
 • Lave søgeordsanalyse og SEO-strategi til din hjemmeside og implementering af de væsentligste punkter - herunder hastighedsoptimering af hjemmesiden.
 • Lægge strategi, planlægge og skrive indhold til en e-mailkampagne eller en række blogindlæg.

Dette er kun få eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med på 20 timer. I sidste ende er det helt op til dig og dine behov, hvordan tiden bliver brugt! I langt de fleste tilfælde vil omfanget af opgaven afhænge af, hvordan din eksisterende opsætning ser ud. En SEO-strategi og -implementering på din hjemmeside vil eksempelvis tage længere tid, hvis der slet ikke er lavet noget som helst SEO-relateret på siden i forvejen.

“Vi har brugt WorkHero i flere år og kan ikke anbefale dem nok! Det er en super fleksibel løsning for os, da vores behov for ekstern hjælp er svingende. Vi sikrer, at vi har den nyeste viden og derved udfører tingene optimalt. Vi får både hjælp til nyhedsbreve, automation flows samt annoncering på Facebook og Instagram. WorkHero fungerer som vores rådgiver og sparringspartner – og de eksekverer på det, vi ikke selv kan eller har tid til. Deres månedlige opsamling på igangværende opgaver og deres punktlige timeregistrering giver mig et overblik over, hvor langt vi er, indsigt i økonomien og vished om, at der er styr på tingene.”

Det sker der, når du har købt dit klippekort

Så snart du har købt dit klippekort, begynder vi at stryge heltekappen! 🙂

Vores vigtigste mission på de 5, 10, eller 20 timer er at gøre processen så nem og god som muligt for dig, og at vi når omkring de opgaver, du gerne vil have løst – hvadenten det er at skabe den bedste grobund for resultater i form af tekster, der får din modtager til handle, den helt rigtige annonceopsætning, sparring på strategi for online marketing eller noget helt fjerde.

Inden for 24 timer efter dit køb modtager du en mail fra Solvej eller Matilde. 

Her aftaler vi et tidspunkt for et møde online eller over telefon. 

Til mødet aftaler vi, hvordan dit klippekort bruges bedst muligt ud fra dine ønsker.

Vi afholder mødet/samtalen

Til mødet lærer vi dig og din virksomhed at kende. Sammen finder vi frem til, hvilke opgaver vi skal tage fat på og lægger en strategi for samarbejdet.

Vi kaster os over opgaverne

Vi går straks i gang med de aftalte opgaver, medmindre vi på mødet aftalte et senere tidspunkt for opstarten.
Om opgaven lyder på 5, 10 eller 20 timer, sørger vi for at nå i mål med opgaven inden for den aftalte tidsfrist.

Du bliver kontaktet af os

Inden for 24 timer efter dit køb, modtager du en mail fra Solvej. Her aftaler vi et tidspunkt for et møde online eller over telefon.

Heltekappen stryges

Vi stryger heltekappen, laver research og sørger for, at vi har adgang til de platforme, vi skal bruge.

Afslutning, rapportering og evt. videre samarbejde

Vi holder dig opdateret hele vejen igennem, så du ved, hvad der foregår. Måske holder vi løbende møder undervejs, og har vi sat en kampagne op, får du en rapport, når den er afsluttet.
Til sidst drøfter vi, om der er oplagte muligheder at gå videre med efter kampagnen, eller om I skulle have andre marketingopgaver, I har brug for hjælp til at løse.

Du bliver kontaktet af WorkHero

Inden for 24 timer efter dit køb, modtager du en mail fra Solvej eller Matilde. Her aftaler vi et tidspunkt for enten et møde online eller over telefon.

Vi afholder mødet/samtalen

Til mødet fortæller du om din virksomhed samt hvilke opgaver I har brug for hjælp til.
Derudfra laver vi en aftale om samarbejdet og aftaler, hvornår vi skal gå i gang med opgaverne.

Heltekappen stryges

Vi stryger heltekappen, varmer op og strækker ud, så vi er klar til at yde vores allerbedste for din virksomhed!

Vi kaster os over opgaverne

Vi går straks i gang med de aftalte opgaver, medmindre vi på mødet aftalte et specifikt tidspunkt for opstarten.
Om opgaven lyder på 5, 10 eller 20 timer, sørger vi for at nå i mål med opgaven indenfor den aftalte tidsfrist.

Afslutning, rapportering og evt. videre samarbejde

Det kan variere fra opgave til opgave, hvordan der rapporteres tilbage, når opgaven er klaret. Fx ved en kampagne på Facebook får I i første omgang besked, når kampagnen er sat op og skudt i gang, og når kampagnen er afsluttet, får I tilsendt en rapport med resultaterne.
Til sidst drøfter vi, om der er nogle oplagte muligheder at gå videre med efter kampagnen, eller om I skulle have andre marketingopgaver, I har brug for hjælp til at løse.

Hvad kan du bruge klippekortet på?

Vi er specialiserede i alle grene af online synlighed. Vi elsker at skrive og skriver tekster, der får din modtager til at handle.

Men vi stopper ikke der!

Teksterne arbejder først for dig, når de er kommet ud på den rigtige platform og sat op på den helt rigtige måde! 

Derfor er vi også specialister i den teknik, der tager over, når vi har sat sidste punktum. 

Vi navigerer for fuld power i Facebook annoncemanager, på Google, i Simplero, Mailchimp, Active Campaign, LinkedIn annoncemanager, osv. 

Vi har også vores helt egen tekniknørd, når noget driller i WordPress – og når vi bare gerne vil lave flotte landingssider, der konverterer.

Det er et bredt felt, det ved vi godt. 

Af samme grund har vi i vores team haft fokus på at få kompetencer, der gør, at vi kan komme hele vejen rundt!

Vi synes selv, at det er så øv at købe et fysisk produkt for så at komme hjem og finde ud af, at der mangler en eller anden teknisk dims, som du lige skal købe, før du kan tage produktet i brug. 

Sådan er det også lidt med online markedsføring.

Og vi synes ikke rigtig, at vi kan kalde os selv heroes, hvis vi efterlader dig alene ude i ødemarken med en supergod tekst i hånden, men ingen at vise den til!

Dit klippekort kan derfor bruges til stort set alt, der drejer sig om online synlighed! Men skulle vi støde på noget, vi ikke kan hjælpe dig med, så refunderer vi pengene til dig efter vores indledende møde.

Hvem er vi?

Vi er Brian, Matilde og Solvej. Og vi glæder os til at hoppe med på dit hold!

Læs mere om os her:
Mød Vores Heroes →

"Som ekspert og solo-konsulent er den væsentligste driver for min forretning et kontinuerligt flow af interesserede kunder. Det kræver helt lavpraktisk og kontinuerlig eksekvering af en række marketingsopgaver, såsom at skrive case stories, opdatere website osv.. WorkHero er her en value-for-money no brainer".

Er du i tvivl, om klippekort er det rette for dig? Måske vil du hellere indlede et fast samarbejde med os?

Vi elsker at arbejde fast sammen med vores kunder. 

Sådan skaber vi de allerbedste resultater på længere sigt.

Ved et fast samarbejde kan vi også ofte tilbyde en lavere timepris. 

Klippekortet kan dog være en god måde for dig at prøve et samarbejde med os af. 


Det kan også være, at du lige nu mangler hjælp til en enkeltstående opgave. Eller dit behov for hjælp er så sporadisk, at det ikke giver mening med et fast samarbejde.
Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette?
Eller har du andre spørgsmål?
Så tøv ikke med at tage kontakt!
Vi svarer dig inden for 24 timer på mailen.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!