WorkHeros logo

Hold din hjemmeside sikker med vores

Sikkerhedstjek og backup-service og hold hackerne for døren

Overlad trygt din hjemmesides sikkerhed til os

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden på sin hjemmeside, da forældet software gør det lettere for hackere at lægge din side ned, stjæle din data eller installere skadelig software på din side. Jo længere tid, der går mellem sikkerhedsopdateringer på din side, jo mere udsat for angreb er den.


Skulle du være så uheldig at få lagt din side ned – enten af hackere eller ved et uheld selv at få ændret på nogle vigtige filer – så er det vigtigt, at du har en backup af din side og alle data, der ligger på din server.
Hvis ikke du har det, så er alt tabt, og du må igen bygge det hele op fra bunden.

Er cybersikkerhed ikke der, hvor dine kompetencer ligger? Overlad opgaven til os, og slip for bekymringerne

Hvem går hackere efter?

Du sidder måske og tænker, at hackere da er fuldstændig ligeglade med din forretning og din hjemmeside? De går vel efter de større fisk, hvor der er noget at komme efter?


Men faktisk så er langt de fleste hacker-angreb rettet mod små til mellemstore virksomheder med WordPress-hjemmesider.

Selvom der måske rigtigt nok er mere at komme efter, hvis det lykkes en hacker at lægge Danske Banks hjemmeside ned, så er det også de store virksomheder, der bruger flest ressourcer på cybersikkerhed.
Hackere er godt klar over, at det ofte er de mindre virksomheder, som enten ikke har ressourcerne til ordentlig sikkerhed, eller simpelthen bare aldrig har skænket det en tanke.

“Vi har brugt WorkHero til en række content opgaver og backend løsninger til vores hjemmeside. WorkHero leverer hurtigt og med høj kvalitet. Brian hjalp blandt andet med et teknisk problem i WordPress, som hastede at få løst, og som vi ikke selv kunne løse. Inden for en halv time fra mailen var sendt afsted, var problemet løst. Varme anbefalinger herfra!”

Overlad din sides sikkerhed til os og få ro i sindet

Hvis du har bedre ting at tage dig til end at skulle sætte dig ind i cybersikkerhed og holde din hjemmeside sikret mod hackere, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Alt dette er inkluderet i vores sikkerhedsaftale:

  • Vi opdaterer WordPress, tema og plugins dagligt
  • Efter hver opdatering tjekker vi, om opdateringerne har skabt problemer på siden. Opdateringerne gennemføres kun, hvis alt kører som før
  • Vi opsætter sikkerheden på din side, så hackere og bots holdes ude via vores Web Application Firewall (WAF)
  • Vi scanner dagligt din hjemmeside og database for virus/malware og renser øjeblikkeligt din side, hvis der skulle være sluppet noget forbi firewallen
  • Vi tager daglige backups af din hjemmeside, så den kan genoprettes, hvis uheldet alligevel skulle være ude
  • Vi sender dig en rapport hver måned med din hjemmesides sikkerhedsdata, så så du nemt og hurtigt kan bevare det fulde overblik over din hjemmesides sikkerhed

Vil du holde hackerne ude, mens du koncentrerer dig om at drive din forretning?

Så overlad opgaven til os og slip bekymringerne. Brug i stedet din tid på det, du brænder for, velvidende at din hjemmeside er i sikre hænder.

Skriv til os Vil du have hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Når du skriver til os, hører du tilbage fra Solvej inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!