Facebookannoncering

Få kunder og leads med Facebook annoncering

De fleste af vores kunder har allerede opdaget det store potentiale og får allerede hjælp til Facebook annoncering.

De får bl.a. hjælp til at:

  • Få flere tilmeldinger til deres nyhedsbrev
  • Sælge workshops og kurser
  • Få flere tilmeldinger til deres webinarer
  • Få flere likes på deres Facebookside
Nye kunder fra Facebook

Vi ved, hvor dine kunder hænger ud på Facebook

Hvis du skal have succes med Facebook annoncering, handler det i høj grad om at vide, hvem du helt præcist skal målrette. Facebook gemmer på en masse data om os allesammen, som gør det arbejde meget nemmere. Men du skal vide, hvor dine potentielle kunder hænger ud på Facebook – og det gør vi, så vi rammer din målgruppe lige i krydderen med dine budskaber.

Gør dine kunder købeklar

Inden for markedsføring snakker man om, at dine kunder skal påvirkes flere gange, før de er klar til at købe. Især hvis du sælger dyre produkter eller sælger viden, hvor et køb afhænger af, at dine potentielle kunder har tillid til din virksomhed.

Her er Facebook et listigt værktøj. Du kan nemlig målrette folk, der allerede har besøgt din hjemmeside. Eller hvad med at målrette folk, der allerede kender dig, fx fra dit nyhedsbrev, tidligere køb, eller fordi de har liket din side på Facebook? Så er du sikker på at være top-of-mind, når de skal bruge dine ydelser.

Carolina Cia Bruun, Partner hos GreenGoddess.dk

“Hvis du har brug for at benytte alle forretningsmulighederne på Facebook, så er det Michelle fra WorkHero, du skal have fat i.

Ikke alene kender hun alle mulighederne, som hele tiden udvikler og ændrer sig, hun har også en analytisk tilgang til vores aktiviteter. Det har helt sikkert har været med til at øge effekten af vores kampagner på Facebook, så vi får endnu mere ud af de vores strategi og de midler og den tid, vi bruger på Facebook.

Hun hjalp os især med at få tilmeldinger til nyhedsbrevet via Facebook annoncer til meget få kroner pr. stk., så vi som ny webshop kunne starte ud med et rigtig godt fundament i form af en stor nyhedsbrevsliste.”

Noget for dig?

Lyder Facebook annoncering som noget, du kunne have gavn af? Vi kan klare Facebook annoncering for dig hver måned. Vi gør det gennem din Business Manager, så du selvfølgelig beholder al data selv.

Klippekort

Køb et Facebook klippekort hos os på 10 timer. Klippekortet skal bruges inden for 3 måneder.

8.500,- ekskl. moms

Facebook klippekort

Jeg vil også have hjælp til Facebook annoncering!