Bliv fundet på Google med

SEO og Google Ads og fang kunderne, når de leder efter dig

Bliv fundet på Google før din nabo

Gør det nemt for dine kunder at finde dig ved at bruge de rette søgeord for netop din virksomhed, og placér dig selv i toppen på Google.

Dine kunder finder dig ikke, hvis du ligger på side 10 og putter dig. Det tager tid og en indsats at mase dig frem i flokken, men det kan lade sig gøre.

Vi kan både speede processen op ved at målrette dine kunder med de helt rigtige annoncer, som møder dem, når de søger på Google efter netop sådan en som dig.

Vi kan også gøre et mere langsigtet stykke arbejde, som kan skabe resultater i årevis – helt uden at du skal betale en krone i annonceringsudgifter – og som fortsætter med at skabe resultater i de perioder, hvor du ikke har tiden – eller lysten – til at beskæftige dig med markedsføring.

“Jeg er vildt glad for samarbejdet med WorkHero, som tager sig af alle de online aktiviteter, jeg ikke selv har styr på. Jeg er indehaver af Nyibestyrelsen.dk og producerer selv masser af indhold, men Solvej har hjulpet mig med SEO, og så har hun optimeret mine mailflows, så jeg får langt flere leads og sælger langt flere online kurser og foredrag, end da jeg forsøgte mig på egen hånd. Det er også Solvej, der styrer alle mine Facebook-annoncer med hård hånd, og her kan jeg med sikkerhed sige, at jeg ikke havde fået så forrygende et forsalg af min bog “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt” uden Solvejs skills ud i FB-annoncering.”

Hvordan gør vi så det?

Vi hjælper dig med at tiltrække relevant trafik. Rigtige mennesker som gerne vil købe det, du har at tilbyde.

  • Vi udarbejder en relevant søgeords- og markedsanalyse og tager udgangspunkt i dem.
  • Vi arbejder bagom på din hjemmeside og sørger for, at brugeroplevelsen er tip top - det har nemlig også indflydelse på din placering på Google.
  • Og så sørger vi for at lave relevant indhold til din hjemmeside, som tiltrækker lige præcis de mennesker, du gerne vil have fat på.

Vil du også findes på Google?

Vi tager kappen på og kravler op af det stejle Google-bjerg.
Vil du med?