Koncept og priser

Vi gør dig synlig blandt dine potentielle kunder

WorkHero er din fleksible marketing-superhelt. Sammen lægger vi en plan for, hvilke online marketing-tryllerier der fungerer for dig. Og vi sørger for at få tingene gjort – uanset om det drejer sig om Facebook- eller Instagram-annoncering, SEO, e-mailmarkedsføring eller tekstforfatning til blogs og web.

Er det noget for mig?

Vi er specialiserede i at hjælpe folk, der lever af at sælge deres viden. Vi kan hjælpe dig, hvis du er en enmandshær eller har 50 ansatte. Hvis du arbejder i et konsulenthus, som psykolog, bogholder, foredragsholder eller HR-partner. Fælles for vores kunder er, at de ikke har tid eller ressourcer til selv at klare markedsføringen – så vi fikser det for dem.

Betal kun for effektive timer

Vores kunder oplever, at investeringen i os tjener sig selv ind. Det forpligter os til at arbejde effektivt for de timer, du betaler os for. Vi sætter en ære i at levere målbare resultater til dig.

Vores model er simpel og fleksibel: Du vælger en fast pakke hver måned, der passer til dine behov. Du er aldrig bundet, men vi oplever alligevel, at vores kunder bliver hos os længe. Vi tror, vi kender årsagen: Du får nemlig din egen personlige WorkHero, som bliver dybt fortrolig med dig og din forretning, og som kæmper for at få dig til at lykkes.

Ja, det lyder godt!

 

Pakker og priser

Har du brug for en fleksibel marketingmedarbejder? Her kan du se vores pakker og vælge den, der passer bedst til dine behov.

Basic-Hero

10 timer

Pris: 7.500 kr.

Boost-Hero

20 timer

Pris: 14.500 kr.

Super-Hero

30 timer

Pris: 21.000 kr.

Andre pakker

Hvis du kun skal bruge hjælp til specifikke ydelser, kan du se vores andre pakker herunder.

Email automation

E-mail automation

Automatiser dine nyhedsbreve med smarte flows. Lav arbejdet én gang, opbyg tillid, generer leads, og sælg – helt automatisk.

Facebookmarkedsføring

Facebook annoncering

Få kunder og leads gennem Facebook-annoncering. Vi klarer al Facebook-annoncering for dig hver måned.