Koncept og priser

Marketing do’ers

WorkHero er din fleksible marketingmedarbejder, der fungerer som din faste sparrings – og eksekveringspartner, så du kan blive synlig blandt dine potentielle kunder. Vi arbejder med online markedsføring all-round – Facebook og Instagram annoncering, SEO, e-mail markedsføring og tekstforfatning til blogs og web.

Hvem er det for?

Vi er specialiserede i at hjælpe folk der lever af at sælge sin viden, hvad enten det er i et større konsulenthus, som privatpraktiserende psykolog, som personlig træner eller foredragsholder

Betal kun for effektive timer

Vores model er simpel og ikke mindst fleksibel – du vælger en fast pakke hver måned, der passer til dine behov. Det er løsningen til dig, der løbende har brug for hjælp til din markedsføring, men ikke vil hyre en på fuldtid. Glem udgifter til pension, feriepenge, barsel osv. – her betaler du kun for effektive timer. Du er aldrig bundet.

Du får tilknyttet din egen personlige WorkHero, som lærer dig og din forretning at kende, så du slipper for dyre bindeled. Du får en på dit team, som også vil have, at du lykkes.

 

Pakker og priser

Har du brug for en fleksibel marketingmedarbejder? Her kan du se vores pakker og vælge den, der passer bedst til dine behov.

Basic-Hero

10 timer om måneden

Pris: 6.500 kr.

Boost-Hero

25 timer om måneden

Pris: 15.000 kr.

Super-Hero

40 timer om måneden

Pris: 22.000 kr.

Andre pakker

Hvis du kun skal bruge hjælp til specifikke ydelser, kan du se vores andre pakker herunder.

Email automation

E-mail automation

Automatiser dine nyhedsbreve med smarte flows. Lav arbejdet én gang, opbyg tillid, generer leads, og sælg – helt automatisk.

Facebookmarkedsføring

Facebook annoncering

Få kunder og leads gennem Facebook-annoncering. Vi klarer al Facebook-annoncering for dig hver måned.