Koncept og priser

Vi gør dig synlig blandt dine potentielle kunder

WorkHero er din fleksible marketing-superhelt. Sammen lægger vi en plan for, hvilke online marketing-tryllerier der fungerer for dig. Og vi sørger for at få tingene gjort – uanset om det drejer sig om Facebook- eller Instagram-annoncering, SEO, e-mailmarkedsføring eller tekstforfatning til blogs og web.

Er det noget for mig?

Vi er specialiserede i at hjælpe folk, der lever af at sælge deres viden. Vi kan hjælpe dig, hvis du er en enmandshær eller har 50 ansatte. Hvis du arbejder i et konsulenthus, som psykolog, bogholder, foredragsholder eller HR-partner. Fælles for vores kunder er, at de ikke har tid eller ressourcer til selv at klare markedsføringen – så vi fikser det for dem.

Betal kun for effektive timer

Vores kunder oplever, at investeringen i os tjener sig selv ind. Det forpligter os til at arbejde effektivt for de timer, du betaler os for. Vi sætter en ære i at levere målbare resultater til dig.

Vores model er simpel og fleksibel: Du vælger en fast pakke hver måned, der passer til dine behov. Du er aldrig bundet, men vi oplever alligevel, at vores kunder bliver hos os længe. Vi tror, vi kender årsagen: Du får nemlig din egen personlige WorkHero, som bliver dybt fortrolig med dig og din forretning, og som kæmper for at få dig til at lykkes.

Ja, det lyder godt!

 

Pakker og priser

Har du brug for en fleksibel marketingmedarbejder? Her kan du se vores pakker og vælge den, der passer bedst til dine behov.

Basic-Hero

10 timer

Pris: 8.500 kr.

Boost-Hero

20 timer

Pris: 16.000 kr.

Super-Hero

30 timer

Pris: 24.000 kr.

Andre pakker

Hvis du kun skal bruge hjælp til specifikke ydelser, kan du se vores andre pakker herunder.

Email automation

Email automations

Automatiser dine nyhedsbreve med smarte flows. Lav arbejdet én gang, opbyg tillid, generer leads, og sælg – helt automatisk.

Facebookmarkedsføring

Facebookannoncering

Få kunder og leads gennem Facebook-annoncering. Vi klarer al Facebook-annoncering for dig hver måned.

Seo-og-Google-Ads

SEO og Google ads

Gør det nemt for dine kunder at finde dig ved at bruge de helt rette søgeord for netop din virksomhed, og placér dig selv i toppen på Google.

Læs mere om SEO og Google ads →

Storytelling

Storytelling

Vi er skarpe med en pen og står klar til at hjælpe dig med at tryllebinde dine kunder med fejlfri og fængende tekster. Vi hjælper med blogposts, tekst til hjemmesiden, til annoncering, nyhedsbreve og lignende.

Læs mere om storytelling →

Sikkerhedstjek-og-backup-af-hjemmeside

Sikkerhedstjek og Backup af hjemmeside

Er din hjemmeside sikret mod hackere og tekniske fejl, der potentielt kunne lægge hele din side ned? Sørg for at sikkerheden er tjekket igennem, og du har en backup, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere om Sikkerhedstjek og Backup af hjemmeside →

Fast hjælp fra din egen WorkHero

Fast hjælp til hverdagens småting

Står du tit og kunne bruge en hjælpende hånd til fx et teknisk problem eller småændringer på din hjemmeside, opsætning af et produkt i Simplero, grafisk materiale i Canva eller lignende?

Læs mere om Fast hjælp fra din egen WorkHero →