Læs mere om vores

Koncept og priser og se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

Bliv synlig blandt dine potentielle kunder

WorkHero er din fleksible marketing superhelt. Sammen lægger vi en plan for, hvilke online marketing tryllerier, der fungerer for dig. Og vi sørger for at få tingene gjort – uanset om det drejer sig om annoncering på Facebook, Instagram eller Google, SEO, e-mail markedsføring eller tekstforfatning til blog og web.

Er WorkHero noget for mig?

Vi er specialiserede i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der lever af at sælge viden eller digitale produkter. Uanset om du arbejder i et konsulenthus, er selvstændig psykolog, bogholder, forfatter, foredragsholder eller har opgaven som marketing manager i en SaaS-virksomhed, kan vi hjælpe dig. Fælles for vores kunder er, at de ikke har tid eller ressourcer til selv at klare markedsføringen – så vi fikser det for dem.

Du får din helt egen fleksible marketing medarbejder – med et helt team bag

Der er mange fordele ved et samarbejde med os. 

Her er blot et udpluk:

  • Vi er eksperter i at arbejde effektivt og få skabt overblik i virksomheder som din, der tilbyder speialiseret viden og/eller digitale produkter.
  • Vi arbejder bredt med alle markedsføringsdiscipliner og har stor erfaring. Vi bruger derfor ikke tid på at tilegne os nye kompetencer eller ny viden, men kan gå direkte til kerneopgaven.
  • Du får ikke blot én men hele tre marketing medarbejdere tilknyttet Det betyder dog ikke, at du skal forholde dig til os alle. Typisk vil du få en af os fast tilknyttet. Resten arbejder i kulissen, men mindst lige så engageret, på at synliggøre dig og dit brand.
  • Fordi vi er tre, som alle er meget forskellige – men dog har det tilfælles, at vi er dygtige tekstforfattere og skarpe inden for markedsføring – så er der ikke den opgave inden for online synlighed, vi ikke kan løse! Kreative tekster og automatiseringer, der konverterer? Tjek. Google ads og Facebook-annoncering? Tjek. Hjemmesidesikkerhed, kodning eller andet nørderi? Tjek. Vi klarer det hele for dig, så du står økseskarpt online!
  • Du skal ikke bekymre dig om at betale for feriepenge, kontorplads eller pension. Du betaler kun for effektive arbejdstimer, og det giver dig branchens mest fleksible sparrings- og eksekveringspartner til online markedsføring.

Fleksibel marketingshjælp Pakker og priser

Har du brug for en fleksibel marketing medarbejder? Her kan du se vores pakker og vælge den, der passer bedst til dine behov.
Ved opstart på vores samarbejde holder vi en workshop og lægger en strategi for opgaver, der skal løses på månedsbasis for at nå dine mål. Det er ofte en kombination af flere forskellige markedsføringsdiscipliner, såsom SEO, tekstforfatning til blog og nyhedsbreve og annoncering via Google ads og/eller Facebook.
Ønsker du at bruge os til enkeltstående konkrete opgaver, er vores timepris 950 eksklusiv moms.

10 timer månedligt

Basic-Hero

8.500 kr.
20 timer månedligt

Boost-Hero

16.000 kr.
30 timer månedligt

Super-Hero

23.000 kr.
“Vi har brugt WorkHero i flere år og kan ikke anbefale dem nok! Det er en super fleksibel løsning for os, da vores behov for ekstern hjælp er svingende. Vi sikrer, at vi har den nyeste viden og derved udfører tingene optimalt. Vi får både hjælp til nyhedsbreve, automation flows samt annoncering på Facebook og Instagram. WorkHero fungerer som vores rådgiver og sparringspartner – og de eksekverer på det, vi ikke selv kan eller har tid til. Deres månedlige opsamling på igangværende opgaver og deres punktlige timeregistrering giver mig et overblik over, hvor langt vi er, indsigt i økonomien og vished om, at der er styr på tingene.”

Få hjælp til en eller flere bestemte opgaver Eksempler på opgaver, vi kan løse

Email automations

Automatiser dine nyhedsbreve med smarte flows. Lav arbejdet én gang, opbyg tillid, generer leads, og sælg – helt automatisk.

SEO og Google ads

Gør det nemt for dine kunder at finde dig ved at bruge de helt rette søgeord for netop din virksomhed, og placér dig selv i toppen på Google.

Copywriting

Vi er skarpe med en pen og står klar til at hjælpe dig med at tryllebinde dine kunder med fejlfri og fængende tekster. Vi hjælper med blogposts, tekst til hjemmesiden, til annoncering, nyhedsbreve og lignende.

Sikkerhedstjek og Backup af hjemmeside

Er din hjemmeside sikret mod hackere og tekniske fejl, der potentielt kunne lægge hele din side ned? Sørg for at sikkerheden er tjekket igennem, og du har en backup, hvis uheldet skulle være ude.

Fast hjælp til hverdagens småting

Står du tit og kunne bruge en hjælpende hånd til fx et teknisk problem eller småændringer på din hjemmeside, opsætning af et produkt i Simplero, grafisk materiale i Canva eller lignende?