Om os

Har du det med nyhedsbreve som at tage ud at løbe – du ved, du burde gøre det, men du har ikke tiden eller overskuddet?

Knokler du alene med annoncering og sociale medier, men er kørt sur i opgaven? Måske oplever du ikke nok afkast for dit hårde arbejde?

Eller arbejder du i en virksomhed, hvor I har brug for fx at få lavet en Facebook-kampagne – men I har ikke ressourcer til at ansætte en fuldtids marketingmedarbejder til opgaven?

Så er vi 3 WorkHeroes, der bare venter på at få lov til at redde dig. De penge, du investerer i at lade os klare dine online marketing-opgaver, får du tilbage i sparet tid og kunder i biksen.

Hvem er WorkHero?

Vi er 3 online marketing-specialister, som står op om morgenen for at hjælpe vores kunder med at stå Herkules-stærkt online: uovervindelige, men stadig menneskelige. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at tiltrække leads og få nye kunder, og vores våben er online markedsføring.

Vi arbejder kun med mennesker, vi ved, vi kan hjælpe med at lykkes. Vi arbejder effektivt for dine marketingkroner. Vi arbejder 100% virtuelt. Og vi stopper ikke, før vi har skabt målbare resultater for dig.

Hvad kan du bruge os til?

Vi fikser din Facebook-annoncering, skriver de forbandede nyhedsbreve og udarbejder blogposts, der positionerer dig som ekspert i branchen. Vi arbejder primært med eksekvering frem for strategi. Kort sagt: Vi får tingene gjort!

Vi har bl.a. hjulpet vidensvirksomheder, psykologhuse, solo-selvstændige og mellemstore virksomheder, som ikke selv har marketing-superkræfterne inhouse. Samarbejder du med os, sørger vi for at gøre dig synlig online, så kunderne finder frem til dig.

Find ud af, hvad vi kan gøre for dig

 

Vi er;

Personlige

Vores kunder bliver hos os længe, fordi vi går op i at lære dig og dine forretning at kende. Glem flere leverandører til SEO, Facebook og nyhedsbreve – du får din egen, personlige WorkHero, som hjælper dig med al den online markedsføring, du har brug for. Vores løsninger er customized, så vi lægger altid en plan sammen ud fra dine specifikke behov.

Fleksible

Vi arbejder remote, og derfor behøver du ikke at give os en kontorplads, pension, feriepenge eller frokost. Vi arbejder udelukkende effektive arbejdstimer, der understøtter din forretning. Vi mødes med dig på Skype og kommunikerer over mail, sådan at du aldrig spilder tid på transport eller ineffektive møder.

Transparente

Vi lever af at skabe resultater for dig – ellers ville vores forretning ikke eksistere. Vi tester fx vores Facebook-annoncer for at finde ud af, om det er en meningsfuld kanal for præcis din forretning. På den måde undgår du følelsen af at flambere dine marketingkroner. Vi dokumenterer og rapporterer, så du ved, hvad der bliver lavet, og hvad det har resulteret i.

27 lande and counting

WorkHero’s historie begynder for næsten 4 år siden, hvor vores founder Michelle Rødgaard-Jessen grundlagde virksomheden i forbindelse med at tage ud at rejse. Jeps, du læste rigtigt: Vi arbejder remote fra steder som Chile, Frankrig, Tokyo eller Sao Paulo.

Læs Michelles blogindlæg om, hvad du får ud af remote arbejde.

Michelle løste flere og flere online marketing-opgaver for kunder, som vi stadigvæk har en tæt relation til i dag. Senere har Matilde Løhr Andersen og Sasha Bouffanais Raae kastet heltekappen over skuldrene, og sammen udgør vi online marketings svar på The Avengers (det fortæller vi i hvert fald os selv).

Skal vi hjælpe dig med at øge din synlighed online?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få større synlighed, flere leads og tjene flere penge.