Skab et arbejdsliv med mening. Hør Michelle fra Maanawork fortælle om mange års erfaring med et frit og fleksibelt arbejdsliv

Skab et arbejdsliv med mening. Hør Michelle fra Maanawork fortælle om mange års erfaring med et frit og fleksibelt arbejdsliv

I denne episode har vi inviteret Michelle Rødgaard-Jessen fra Maanawork med i studiet til en snak om remote arbejde, og hvorfor du skal give dig selv og dine ansatte frihed til at bestemme arbejdssted.

Remote arbejde og frihed er et af de emner, vi brænder rigtig meget for i WorkHero. Og en af årsagerne er netop Michelle. 

Michelle startede WorkHero i 2014, og WorkHero har derfor stærke rødder i det, der fra start har været hendes vision om et frit og fleksibelt arbejdsliv. 

Meget er sket siden 2014, hvor Michelle rejste rundt og arbejdede som digital nomade og byggede virksomheden op. Dengang blev beslutningen om at arbejde fra caféer i Barcelona, airbnbs rundt omkring i Asien og Latinamerika, fra storbyer, bjergtoppe og palmebeklædte strande mødt af antagelsen om en nedprioritering af karrieren. 

Karrieren fik dog lov til at brede sig ud og fylde Michelles første år med WorkHero. Så meget at hun efter nogle år fik brug for at udvide med sin første ansatte. 

Et arbejdsliv med mening

Ordet ‘maana’, som er navnet, der danner rammen om Michelles nye virksomhed betyder ‘mening’ på swahili, og Michelle har netop gennem hele sin karriere søgt at skabe et arbejdsliv med mening – først for sig selv, siden sine ansatte og nu i sit arbejde med freelancere, som hun hjælper – blandt andet i sit Freelance Start Kit og i sine 1:1 forløb.

👉 Lyt med i podcasten og få inspiration og gode råd til at lykkes med et remote arbejdsliv for dig selv og dine eventuelle ansatte.

👉 Bliv klogere på, hvordan det føles at gå imod normerne, og stå stærkt i at træffe beslutninger om sit arbejdsliv, der ligger langt fra de fleste andres og samtidig kunne rumme den kritik, du uundgåeligt vil møde, når du vover at gå imod strømmen.

👉 Få også inspiration til, hvordan et frit arbejdsliv netop kan være dét, du kan bruge i din markedsføring af din virksomhed. 

Du finder podcastepisoden her øverst på siden eller på den platform, du normalt lytter til podcasts på 🔥

Skriv til os Har du brug for hjælp til din online tilstedeværelse?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du kan styrke dit brand og tjene flere penge.

Vil du dele denne artikel?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *