Brug for en samarbejdspartner til online marketing?

Hjælp til online markedsføring

Vi løser opgaverne for dig

Er du selvstændig konsulent, ekspert eller rådgiver inden for marketing, kommunikation, SoMe eller salg? Eller er du en del af et større bureau, hvor I mangler en fleksibel samarbejdspartner til at få tingene gjort?

Hvad enten du er selvstændig marketing ekspert eller en del af et bureau, SoMe ansvarlig, kommunikationskonsulent eller noget helt femte, kan vi hjælpe dig med at få eksekveret på dine strategier.

Brug os som underleverandør

Få hjælp til eksekvering af opgaver for dine kunder, eller lad os klare din egen markedsføring. Vi er eksperter på området og kan dermed arbejde ekstra effektivt.

Vi hjælper dig, der arbejder med online marketing eller kommunikation med kundeopgaver eller andet, så du kan:

 • Få ekstra hjælp, når du har lidt for travlt
 • Spare tid ved at overlade fodarbejdet til os
 • Få hjælp på de områder, hvor du har begrænset erfaring
 • Få frihed til at styrke dit eget brand og positionere dig som ekspert

Få hjælp til online markedsføring og kom i mål i perioder med ekstra kundeprojekter inden for kommunikation, marketing, strategi, SoMe og salg.

WorkHero frigiver din tid, så du kan fokusere på at rådgive og hjælpe kunder med strategier og pitch af ideer inden for kommunikation og markedsføring. Om du ønsker at outsource en del af eksekveringen, eller vil holde din egen markedsføring up to date, er helt op til dig.

Få en kompetent og fleksibel marketingassistent

Hos WorkHero får du din egen marketingassistent, der kan hjælpe med en lang række opgaver inden for online markedsføring, f.eks:

 • null
  Søgemaskineoptimering (SEO)
 • null
  Tekstforfatning af blogindlæg
 • null
  Udformning af nyhedsbreve samt automatiske e-mail kampagner
 • null
  Facebook annoncering
markedsfoering-marketingkonsulent

Eric Ziengs, Content Marketing ekspert

“Jeg har fået hjælp fra Michelle i WorkHero i et lille års tid nu. Hun er ikke alene effektiv og hurtig til at eksekvere – hun tænker også over opgaverne og siger ikke bare ja, hvilket gør hende til en god sparringspartner. Hun har hjulpet med at øge mit output af godt indhold væsentligt, og så er hun ikke mindst yderst behagelig at arbejde sammen med. Prøv det af!”

Jeg vil gerne høre mere