E-KURSUS

Sådan bliver du en

Content Superhelt

Sådan bliver du en Content Superhelt – Fra besøgende til leads


I WorkHero er vi pokkers overbeviste om, at content marketing er et eminent redskab til at positionere dig selv online. Vi har bygget vores egen forretning på content marketing, og vi hjælper vores kunder med at skabe content marketing-succes hver eneste dag.

Content marketing handler om at dele ud af din viden for at opbygge tillid til dine kunder og vise, hvad du ved. Samtidig bliver Google ekstra glad for din hjemmeside, når du skaber godt content.

 

Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan laver du content, der virker og gør besøgende til leads?

Content Superhelt

Få den komplette guide til succesfuld content marketing


Vi vil gerne lære dig alt, hvad vi ved. Derfor har vi lavet et gratis e-kursus, der gør dig en Content Superhelt. Vi guider dig til alle steps i processen:
• Find ideer til dit indhold
• Gør indholdet uimodståeligt for nye kunder og Google
• Evaluér og mål på, hvad der virker.

I kurset deler vi alle vores hemmelige tricks, som du kan bruge til at lave mundvandsfremkaldende indhold til din hjemmeside, blog, nyhedsbrev og sociale medier.

 

BONUS: Til alle modulerne medfølger cheat sheets, og du får vores skabelon til en content plan, så det hele er lige til at kaste sig over.

Superwoman

Er du klar til at blive en content superhelt?

Selvfølgelig er du det!

Tilmeld dig e-kurset med navn og e-mail herunder. Så lander modulerne direkte i din indbakke i de kommende uger.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev Hero Insights, hvor vi løbende giver dig ninjatricks og hellige graler til at optimere din synlighed online. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Vi er allerede mere end 700 derinde, som glæder os til at have dig med på Content Superhelt-holdet!