E-KURSUS

Sådan bliver du en

Content Superhelt

Sådan bliver du en Content Superhelt – Fra besøgende til leads

Du har sikkert allerede hørt, at Content Marketing er det nye. Særligt hvis du lever af at sælge din viden eller vil opbygge et brand, er det nødvendigt at dele ud af din viden for at opbygge tillid til potentielle kunder og vise, hvad du har at byde på. Og så er det en oplagt måde at gøre Google ekstra glad for din hjemmeside.
Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan laver du content, der virker og gør besøgende til leads?

Bliv guidet igennem

Vi har lavet et gratis e-kursus, der gør dig til intet mindre end en Content Superhelt, hvor vi besvarer netop disse spørgsmål. Vi guider dig hele vejen – lige fra at finde ideerne til dit indhold, til at gøre det uimodståeligt både for dine potentielle kunder og Google, og til at evaluere og måle på, hvad der virker. Du kan bruge tricksene fra kurset både til at lave indhold til din hjemmeside, blog, nyhedsbrev og sociale medier.

Content Superhelt

E-kurset består af disse 5 moduler, som du modtager direkte i din indbakke:


[1 af 5]: Sådan finder du idéer til dit content
[2 af 5]: Sådan bliver dit content fundet på Google
[3 af 5]: Sådan gør du dit content helt uimodståeligt
[4 af 5]: Sådan sikrer du, at dit content bliver set
[5 af 5]: Sådan måler du på dit contents performance

 

BONUS: Til alle modulerne medfølger cheat sheets, og du får vores skabelon til en content plan, så det hele er lige til at kaste sig over.

Superwoman

Er du klar til at blive en content superhelt?

Alt du skal gøre for at få e-kurset er at tilmelde dig med navn og e-mail herunder. Så modtager du over de kommende uger de forskellige moduler.
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev Hero Insights, hvor vi løbende øser ud af vores viden om, hvordan du kan optimere din online tilstedeværelse, så du kan få mere synlighed og flere kunder, hvis du sælger viden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.